FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cine-i face loc "Perlei" în primul "11"? » Cum ar putea arăta Steaua cu Wesley pe teren

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2013 23:02

Steaua l-a convins în final pe Wesley să vină în Ghencea.

Tentaţia Ligii Campionilor, dar şi un salariu de 30.000 de euro pe lună l-au făcut pe brazilian să accepte oferta lui Gigi Becali. După un an petrecut la Al Hilal, Wesley revine în România şi ar putea fi arma secretă a Stelei în grupele Champions League, unde "militarii" vor da piept cu Chelsea, Schalke şi Basel.

Wesley poate evolua ca vîrf împins, post pentru care Steaua încă mai caută întăriri, dar preferă mai mult poziţia de atacant retras. În plus, brazilianul a evoluat la Vaslui şi ca mijlocaş central din cauza accidentărilor din lot. Deşi s-a descurcat destul de bine, acesta a răbufnit şi a cerut să fie mutat înapoi în ofensivă: "Eu sînt atacant, nu închizător! Am venit să dau goluri, nu să mă apăr".

"Nu poţi să-l ţii rezervă"
Intrarea lui Wesley în primul "11" al Stelei e iminentă, lucru recunoscut şi de Reghe: "Nu poţi să-l aduci ca să fie rezervă. Unui tînăr poţi să-i explici unele lucruri, să-i ceri să aibă răbdare, dar el are 32 de ani şi vrea să joace", explica tehnicianul la Fanatik Show.

Pentru a-i face loc printre titulari, Reghe va trebui să-l sacrifice fie pe Federico Piovaccari, care dă însă semne că ar putea fi vîrful căutat de Steaua, fie pe Nicuşor Stanciu, aflat şi el în cea mai bună formă a carierei. Tehnicianul are însă avantajul că Steaua va avea un program încărcat pînă la finalul anului şi va putea rula aproape tot lotul. Nemulţumirile pot apăra însă atunci cînd vine vorba de echipa aleasă pentru cele 6 meciuri din grupele Ligii.

Cum ar putea arăta Steaua cu Wesley:
Varianta 1: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, WESLEY, Cr. Tănase - Piovaccari

Varianta 2: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Cr. Tănase - WESLEY

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (165)
bomboanecumenta
bomboanecumenta  •  02 Septembrie 2013, 22:20

Perla...=))))

terminatorul2
terminatorul2  •  02 Septembrie 2013, 10:01
Postat de alpin pe 02 Septembrie 2013, 07:09

La precedentele negocieri cu Steaua, Wesley s-a tinut tare si nu a acceptat nici macar aceiasi bani pe care ii primea la Vaslui. Apoi, s-a dus la arabi pe bani mult mai multi. Iar acum accepta sa vina la Steaua pe bani mult mai putini?!? De ce? Nu mai e acelasi "Wesley"?

Ca sa te miri tu , p.rostule care esti p.rost !

jaguaarr
jaguaarr  •  02 Septembrie 2013, 09:08
Postat de plischi pe 02 Septembrie 2013, 05:54

cum poti sa-l consideri pe stanciu ca fiind in cel mai bun moment al carierei, din moment ce copilul asta de-abia a deschis ochii in aceasta lume nebuna? sigur ca nu l-ar afecta prea mult sa stea pe banca o vreme, dar problema este daca wesley la ora actuala mai este wesley sau doar o umbra din ceea ce stiam despre el. la 32 de ani experienata ramane neatinsa, tehnica personala nu scade, insa in liga campionilor, la acest nivel, conteaza mai mult reflezele, se joaca iute, barbateste nici nu mai vorbesc, iar aici este cheia problemei: va face fatza brazilianul pe intregul parcurs al grupelor unui ritm atat de altfel in comparatie cu o dubla de calificare? personal, ma indoiesc.

are tehnica,sut si experienta.plus f bun executant de penalty sau de lovituri libere.la noi in romania in afara de budescu,la lovituri libere suntem slabi

Vezi toate comentariile (165)
Comentează
Close