FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Cine îi mai înțelege pe cei de la Steaua? Două decizii importante care se bat cap în cap

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 11:04

Gigi Becali a anunțat că vrea să îl transfere pe Filipe Teixeira, mijlocașul de 36 de ani al Astrei.

Interesul pentru portughez este unul curios, având în vedere că Steaua face abstracție de vârsta portughezului.

Becali nu a fost la fel de tolerant astă-vară, când i-a fost propus Sânmărtean. Becali și MM Stoica l-au considerat "trecut" pe Lucian și l-au refuzat. Sânmărtean are tot 36 de ani, fiind mai în vârstă doar cu câteva luni decât Teixeira. Românul e născut în martie 1980, iar portughezul, în octombrie.

Dar există și o diferență de randament: Filipe e în continuare determinant pentru Astra, în vreme ce Lucian nu mai strălucește la Pandurii, e alt jucător față de cel din 2014, când a câștigat titlul cu Steaua și a fost declarat cel mai bun fotbalist român al anului în Ancheta Gazetei. 

În acest sezon, Teixeira are 17 meciuri jucate pentru Astra, în care a marcat de două ori şi a oferit două pase de gol.

300.000 €este cota lui Teixeira, potrivit transfermarkt.de 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
iobag
iobag  •  03 Noiembrie 2016, 00:32

Sanmartean e cu 3 clase peste teixeira, dar la inceputul sezonului s a mers cu carpeli, cum se merge si acum. Bine ca ia inca un mijlocas si fundas dreapta o sa joace ovidiu popescu ca sa vina in iarna atacant de 2 milioane pe care steaua l a avut la juniori :)))) cum au iesit meme si ciobanul din puscarie s a dus dracu :)))))

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  03 Noiembrie 2016, 00:07
Postat de haideusicfr pe 30 Octombrie 2016, 09:29

Uita-te la el. Si cand te gandesti ca maimutoiul asta tine in tensiune si isi bate joc un intreg campionat. Cu *scoala* *** ,a penitenciarului , are si cu cine ala-i baiul!

O sa jaoce si echipa ta vreodata in Champions League, ca Steaua ? Sau macar in Europa League, de 12 ori in ultimii 15 ani ? Suferi mult din cauza asta ? Da ? Ma bucur ! :)) Maine sa tii zaza ca joaca Stelutza cu Zurich :))

atentu
atentu  •  02 Noiembrie 2016, 21:13
Postat de Stefan Nica pe 27 Octombrie 2016, 15:17

Domnilor jurnalisti,nu credeti ca este timpul sa ne mai scutiti de imaginile si interviurile cu acest gigi becali? Un individ care nu are nici cel mai mic respect pentru dvs...nu pierde nici o ocazie in care poate sa va jigneasca daca indrazniti sa ii puneti intrebari care nu ii convin...dar cel mai mult jigneste limba romana si credinta in Dumnezeu.Orice interviu cu acest individ este o depunctare pentru un jurnalist decent.

Prietene, cui te adresezi cu apelativul de jurnalist ? Umblatorilor de la GSP ? Chiar ca li se urca la cap !

Vezi toate comentariile (21)
Comentează