FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Vine sau nu? Dinamo neagă că ar dori un brazilian din Liga a 3-a

Articol de GSP - Publicat luni, 05 octombrie 2015 17:39

Dinamo neagă orice discuție cu jucătorul. Dorin Irimia, purtătorul de cuvînt al lui Dinamo: "Nici un reprezentant al clubului Dinamo nu a avut discuții cu jucătorul la care se face referire. Astfel, nu există posibilitatea ca acesta să ajugă la echipă".

UPDATE ORA 11:25

Știrea inițială

Dinamo a ieșit din insolvență, iar Mircea Rednic face tot posibilul pentru a întări echipa, care traversează o criză de formă în ultimele meciuri.

Deși sînt șanse mici de a juca în cupele europene, dinamoviștii se întăresc. După Gezim Shalaj, "cîinii" au mai adus azi un mijlocaș brazilian.

Azi a ajuns la București Fernando Alves de Assis (22 de ani), mijlocaș care ultima dată a evoluat la Tiradentes, formație dintr-o ligă inferioară din Brazilia, anunță Digi. 

Liber de contract, jucătorul n-are nici un meci de aproape 2 ani, mai exact de un an și nouă luni. Pe 28 ianuarie 2014, a jucat 45 de minute în partida Icasa - Tiradentes, 2-2.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (66)
versand
versand  •  08 Octombrie 2015, 10:43

asadar alta vrajeala marca jsp

cpt.ahab
cpt.ahab  •  06 Octombrie 2015, 17:03

L-a infulecat si pe asta Gnohere!

zecs93
zecs93  •  06 Octombrie 2015, 14:24

deci gsp e doar o fituica in concluzie, au spus ca vine jucatoru iar oficiali dinamovisti spun ca nici nu sa discutat vreodata cu anonimu ala din liga 20 braziliana !!!

Vezi toate comentariile (66)
Comentează