FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cine mai înțelege ce e la Dinamo? "Când se reconstruiește, când se distruge"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 14:23

Mihai Stoichiță, noul director tehnic al FRF, a vorbit despre situația dificilă în care se află Dinamo în clasament, "câinii" fiind în pericol să rateze play-off-ul din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă. 

"Andone nu are nicio vină, el depinde și de ce jucători are. E greu să ajungă acolo unde și-au propus cu un astfel de lot. Până la urmă, toate transferurile făcute în această iarnă nu sunt superioare plecărilor.

Au timp acum să-și reconstruiască echipa. Ei o recunostruiesc, tot ei o distrug. O autodistrug foarte repede, pentru că atunci când încep să-și facă o echipă, n-au răbdare să o consolideze", a spus Mihai Stoichiță, conform TV Dolce Sport.

  • Cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat, Dinamo se află pe locul șase în clasament, cu 32 puncte. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează