FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cine mai rămâne la Dinamo? "Câinii" s-ar pregăti să mai renunțe la încă doi jucători! Negoiță vrea să facă neapărat rost de bani

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 11:22

Dinamo a renunțat la Valentin Costache, 19 ani, care va juca din iarnă la CFR Cluj, dar se pare că acesta nu este singurul care va pleca de la echipa alb-roșie. 

Se pare că CFR Cluj nu a fost prima varianta de transfer și că Valentin Costache a fost propus la FCSB, când cele două cluburi negociau pentru Adam Nemec.

De asemenea, Gigi Becali dezvăluia că l-a vrut pe mijlocașul de 19 ani, dar MM Stoica l-a refuzat. "Costache e un jucător pe care și eu l-am dorit, dar nu l-au vrut alții din club. Nu întotdeauna fac ce vreau eu. Când vreau un jucător și nu sunt convins de el îi întreb pe Dică și pe MM. Nu Dică a fost cel care mi-a zis că nu-l vrea", a declarat Becali, joi, la TV Digi Sport.

Mai mult, se pare că Negoiță va continua să vândă, anunță TV Telekom Sport. Finanțatorul dinamovist trebuie să facă rost de 2 milioane de euro pentru a plăti datoria către Nicolae Badea, termenul limită fiind 30 noiembrie. Astfel, Dinamo se pregătește ca în iarnă se despărtă de alți jucători importanți: Adam Nemec și Ionuț Nedelcearu.

  • Nedelcearu este un fundaș central de 21 de ani, crescut de Dinamo și cotat 1,5 milioane de euro. Mai are contract cu echipa până în 2020
  • Nemec, atacantul slovac de 32 de ani al lui Dinamo, a venit în vara lui 2016 la echipa alb-roșie, iar la finalul sezonului devine liber de contract.

Citește și: Stupoare la Dinamo: de ce a plecat Valentin Costache? Cum s-a făcut praf promisiunea lui Ionuț Negoiță și în ce s-a transformat proiectul New Dinamo

Citește și:  EXCLUSIV Prima reacție a lui Miriuță după ce Dinamo l-a dat pe Costache: "E decizia clubului și mergem înainte! E greu să păstrezi jucătorii foarte buni"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  10 Noiembrie 2017, 23:28

sa vina cinel sapa pe trei lei

luc11
luc11  •  10 Noiembrie 2017, 22:31
Postat de Gabi Simon pe 10 Noiembrie 2017, 12:07

Pe ce loc va termina Dinamo campionatul oare va reusi sa fie in fata Craiovei?

cu vanzarile astea picam pe 9

mosvasile
mosvasile  •  10 Noiembrie 2017, 21:30

Involuntar, a facut si MM o fapta buna-pentru Dinamo-ca l-a refuzat pe Costache!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează