FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - TG MUREŞ 1-0

Ciobotariu a debutat cu victorie » Dinamo - FCM Tîrgu Mureş 1-0

Marius Niculae a fost cel mai periculos jucător al dinamoviştilor în partida cu FCM Tîrgu Mureş +7   FOTO
Marius Niculae a fost cel mai periculos jucător al dinamoviştilor în partida cu FCM Tîrgu Mureş

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 22 iulie 2011 22:12

Dinamo a învins FCM Tîrgu Mureş în prima etapă a noului sezon. Dinamoviştii au condus încă de la pauză cu 1-0. În minutul 12, Torje a trimis o centrare în careu, M.Niculae şi Ghionea au avut un duel aerian, iar fundaşul oaspeţilor a reluat în proprie poartă. Niculae a marcat cu capul în debutul partidei, dar arbitrul a anulat golul pentru ofsaid.

Dinamoviştii au dominat şi repriza secundă. Cea mai mare ocazie a reprizei a avut-o Dănciulescu. Şutul atacantului dinamovist a fost blocat chiar de Marius Niculae, aflat pe traiectoria balonului. Pe finalul meciului Szilagyi a primit al doilea galben şi a fost eliminat. Cu Ciobotariu pe bancă şi fără nici un nume nou în echipă, Dinamo a început cu dreptul un nou sezon.

Echipele de start
Dinamo: Bălgrădean - Scarlatache, Moţi, Dr. Grigore, Diabate - Torje, D. Kone, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu, M. Niculae. Rezerve: G. Curcă, Pătraşcu, Cazacu, Bakaj, L. Rus, Ţucudean, Muşat.
FCM Tîrgu Mureş: Balauru - E. Nicu, Hallison, Ghionea, L. Szilagyi -Bumba, Pădureţu, Ilyeş, Fl. Dan, Astafei - Didi. Rezerve: Caparco, Celsinho, Kalisse, Vagner, Iencsi, Vasilache , Issa Ba.

Arbitru: Augustus Constantin (Rm. Vîlcea). Asistenţi: Fl. Păunescu, S. Stoianov (Constanţa)


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (69)
anonimx17
anonimx17  •  22 Iulie 2011, 22:42

Poate totusi cei de la rds baga si la noi "din nou" GSP tv,ca vad ca pe site au spus ca toate meciurile sunt transmise de Digi acum vad ca DInamo a jucat pe gsp..ciudat..stie cineva meciu` Petrolul Otelul e pe digi sau pe gsp tv?k in astia de pe site nu mai am incredere:-j

timus
timus  •  22 Iulie 2011, 22:19

Anul asta titlul ramane in Bucuresti.Sau maxim poate pleca la Cluj.

imperator
imperator  •  22 Iulie 2011, 22:11
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu-l cunosti pe denethor ? Atunci fa cunostinta cu el, acum ! :)=

Vezi toate comentariile (69)
Comentează