FOTBAL  »  Superliga  »  TG MUREȘ - OȚELUL 1-2

Ciobotariu, trist după pierderea titlului în ultima etapă: "Bucuria locului 2 a fost umbrită de faptul că puteam mai mult"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2015 22:44

Antrenorul lui ASA Tîrgu Mureș, Liviu Ciobotariu, e dezamăgit de faptul că echipa sa n-a putut cîștiga azi pe teren propriu cu Oțelul, iar astfel titlul a ajuns la Steaua. 

"Dezamăgirea este mare! Eu vreau să îmi felicit jucătorii pentru acest retur de campionat. Am reușit să ne clasăm pe locul 2, poziție care ne duce în cupele europene. E greu de digerat acest moment. Am fost la un pas să luăm titlul. Trebuie să ne revenim.

În viață sînt și astfel de momente. Încă o dată această bucurie a locului 2 a fost umbrită de faptul că puteam mai mult. Dezamăgirea este foarte mare. E o muncă de un an de zile.

Fusese un sezon reușit. Simțeam că putem mai mult. Am fost 45 de minute campioni. Nu vreau să mă mai leg de joc, deja sînt situații de care nu vreau să îmi aduc aminte", a zis Ciobotariu la Dolce. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
gizeh
gizeh  •  29 Mai 2015, 08:34

asta e....loser în adn

travka
travka  •  29 Mai 2015, 07:53

bai eu vreau sa stiu a mai cantat Voltaj la scena aia montata la stadion? sau a cantat preotu prohodu? =)))))))))))))))))))))))))))))))0

mixmax
mixmax  •  29 Mai 2015, 02:29
Postat de Gigi Bosa pe 29 Mai 2015, 01:09

Ai dreptate ca nu am umblat cu valiza ca voi. Deaia aveți campioana fără nume.e rușine pe voi ca ați avut emoții cu o echipă nou promovata. .oricum suntem mândri de campioana noastră cu nume , l

si inca ceva. N-A AVUT NIMENI VREO EMOTIE CU VOI. Toata lumea fotbalului STIA ca va rupeti gatul singuri daca n-aveti arbitri blatuiti. D-aia v-ati facut de ras si cu Astra si cu Oteleul pt. ca erati invatati sa va castige arbitri punctele nu sa le munciti cinstit pe teren.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close