FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Ciprian Marica a analizat meciul cu Kazahstan, dar are un mare regret: "Toată lumea s-a ferit de asta"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 11:44

România întâlnește azi Kazahstan de la ora 19:00, în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.Ro. Partida este foarte importantă pentru tricolori, iar Ciprian Marica e convins că nu vom rata victoria. Are însă un regret cu privire la cel care va purta numărul 10. 

"Cred că lucrurile în cadrul echipei naţionale se desfăşoară într-un mediu mult mai bun acum, după acest rezultat. Ne ducem cu încredere, cu speranţa şi asta ne da motive să susţinem mai mult echipa naţională, publicul avea nevoie de o victorie că aceasta.

Cred că vom face un rezultat bun şi vom câştiga şi în Kazahstan. Venim pe un fond bun, jucătorii vor vrea să marcheze, să facă un meci bun. România pleacă şi în acest meci cu prima şansă”, a spus Marica.

...despre tinerii de la lot: "Îmi place foarte mult Răzvan Marin, îmi plac Rotariu, Benzar, sunt jucători tineri care au demonstrat că au valoare, trebuie să-i promovăm, să-i susţinem şi să-i protejăm pentru că de multe ori creăm o presiune mare asupra lor şi am văzut la Stanciu un moment cheie când presiunea şi-a spus cuvântul. Florin Andone îmi place foarte mult, e un jucător care luptă, care munceşte, se pune în slujba echipei şi e un jucător valoros”, a mai spus Marica.

...despre numărul 10: "De-a lungul timpului toată lumea s-a ferit de numărul 10. După ce Mutu nu a mai fost la naţională cam toată lumea s-a ferit de actualul număr 10, are o greutate, creează o presiune asupra jucătorului din partea media şi atunci cam toţi jucătorii au ezitat sau s-au ferit. Avem nevoie de un lider, de un jucător care să îşi asume şi acest număr 10".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează