FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Cîrţu l-a egalat pe Halagian la numărul de echipe antrenate » Vezi aici toate cifrele etapei a XII-a

Articol de GSP - Publicat marti, 23 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 23 octombrie 2012 15:34

Antrenorul echipei FC Braşov, Sorin Cîrţu, l-a egalat la partida cu Rapid, din etapa a XII-a a Ligii I, pe tehnicianul Florin Halagian la numărul de formaţii antrenate în prima ligă (12), informează site-ul oficial al FRF.

Celelalte echipe antrenate de Sorin Cîrţu au fost Universitatea Craiova, Electroputere, Rapid, Oţelul, FC Argeş, FCU Poli Timişoara, FC Naţional, Dacia Mioveni, Pandurii, CFR Cluj şi Steaua.

Totodată, la meciul de vineri, FC Braşov a obţinut prima victorie după 11 ani pe terenul giuleştenilor, precedentul succes fiind în 7 aprilie 2001, scor 3-1.

Gloria Bistriţa a cîştigat primul meci după cinci ani pe terenul echipei Dinamo, scor 2-1, precedentul succes fiind la 1 septembrie 2007.

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Viorel Tănase, a reuşit prima victorie în Liga I în meciul cu Astra Ploieşti.

Jucătorii Didi (Oţelul Galaţi) şi Cristian Ionescu (FC Braşov) au evoluat pentru a o suta oară în Liga I, în timp ce fundaşul Trtovac (Gaz Metan Mediaş) s-a aflat la a 50-a prezenţă în Liga I. De menţionat, că brazilianul Didi a devenit al 29-lea străin care a atins o sută de prezenţe în Liga I.

Portarii Buzbuchi (FC Viitorul Constanţa) şi Lonciarici (Gaz Metan Mediaş) s-au aflat la debutul în Liga I.

Marius Niculae (FC Vaslui) a reuşit în partida cu Universitatea Cluj golul cu numărul 90 din Liga I, în timp ce Jaime Braganca (Gloria Bistriţa) a înscris pentru prima dată.

Meciul dintre Dinamo şi Rapid, scor 2-1, restanţă din etapa a IV-a a Ligii I, a fost cel de-al 107-lea pe prima scenă, dinamoviştii reuşind cea de-a 47-a victorie şi a 27-a în calitate de gazde.

Dinamo s-a impus pentru a 11-a oară în meciul direct cu scorul de 2-1.

Nouă jucători au debutat într-o asemenea întâlnire: Alvarez, Boubakar, Matei, Nica şi Koulibaly pentru Dinamo, Pecanha, I. Voicu, Milisavljevic şi Ilijoski pentru Rapid.

Pancu s-a aflat la 15-lea derby, Grigorie la al 14-lea (opt în tricoul lui Dinamo, şase în cel al Rapidului), Pulhac şi Herea la al 11-lea, iar Nicolae Grigore la al 10-lea. Daniel Pancu a înscris pentru a patra oară în poarta lui Dinamo, iar Alexe pentru a doua şi a treia oară în cea a Rapidului. Acelaşi Alexe a izbutit al 27-lea gol din penalty în derby-urile dintre cele două (al 10-lea pentru Dinamo).

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
qzoom
qzoom  •  23 Octombrie 2012, 18:13
Postat de aldo_m pe 23 Octombrie 2012, 16:30

cartu un antrenor bun dar blatist a retrogradat mioveniul pt banii lui gigi ,sa vedeti cum araneajaza sa piarda brasovul cu steaua valiza la craciunescu si ion fuga la finu si numai steaua o sa fie pe teren

Nu mai merge ca anul trecut...iti zic sigur ! Daca au valoare, ne bat....daca nu , nu.

aldo_m
aldo_m  •  23 Octombrie 2012, 16:30

cartu un antrenor bun dar blatist a retrogradat mioveniul pt banii lui gigi ,sa vedeti cum araneajaza sa piarda brasovul cu steaua valiza la craciunescu si ion fuga la finu si numai steaua o sa fie pe teren

Vezi toate comentariile (2)
Comentează