FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Citeşte în Gazeta de mîine ce şanse are Steaua să joace în Liga Campionilor în sezonul viitor!

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2009 00:00

Gazeta Sporturilor a pregătit cititorilor săi un amplu material în care veţi afla cum se trag sforile în Liga 1, în acest final de campionat. Mai mult, mîine veţi afla ce şanse are Steaua să joace în Liga Campionilor în sezonul viitor, în ciuda faptului că ocupă doar locul 7 în acest moment. NU RATA GAZETA DE MÎINE!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  25 Mai 2009, 17:58

Rusine GSP ! De "N" ori rusine, pe care din pacate nu o aveti. De ce spun asta - folositi exresia total neadevarata "noua ne pasa de sport, poate prea mult" cand de fapt exresia care va caracterizeaza este "noua ne pasa de Steaua, fara doar si poate prea mult". Cu siguranta rusine nu aveti.

 •  25 Mai 2009, 16:51

-mai bine fuzioneaza cu Arsenal si intra direct in semifinale, sau cu ...rulmentu brasov ca au voie sa joace mingea si cu mana!

 •  25 Mai 2009, 16:37

Suntem o rusine!!!!!!!!!!! Ce invata tinerii de la mai marii fotbalului romanesc ???????? Fotbalul NUMAI este competitie, este o afacere murdara in care castiga doar banii negrii !!!!!!!!!!!!!!!!!! In locul valizei avem "declaratia": daca ma supar bag echipa a doua; daca nu-mi place de ochii tai pierd ca sa ia altul campionatul; etc. Stimati oameni de presa, mai aveti astfel de exemple in fotbalul mondial? Mai exista undeva posibilitatea sa castigi functie de cum se scoala un patro

Vezi toate comentariile (8)
Comentează