FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Claudiu, ce-ai vrut să spui? :D Keșeru a fost la Derby și a comis-o! Declarația serii i-a lăsat mască pe fanii Stelei

Foto: Facebook +1   FOTO
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 19:41

Deși anunțase că nu poate veni în România la meciul dintre Dinamo și Steaua, Claudiu Keșeru a primit între timp acordul clubului său și a ajuns la Derby.

"N-am putut rezista, m-am urcat în primul avion spre București și vin să-mi susțin foștii colegi în partida cu Dinamo. Am mai venit odată cu noroc. O să ne bucurăm împreună la finalul meciului", a scris Keșeru pe pagina sa oficială de Facebook.

A Lăudat fanii lui Dinamo :D

Imediat cum a ajuns la stadion, Keșeru a remarcat atmosfera.

Fostul atacant al roș-albaștrilor a oferit o declarație interesantă în care scoate în evidență atmosfera.

"Dragi prieteni, am ajuns. Simt un fior pe șira spinării cînd aud atmosfera de la derby. Îmi vine să intru pe teren, dar din păcate nu am cum", a scris Keșeru pe site-ul de socializare.

Ce nu și-a dat seama Keșeru era că pe stadion erau prezenți doar fanii lui Dinamo, deoarece peluza roș-albastră a refuzat biletele și nu și-a făcut apariția la derby!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
protech
protech  •  04 Mai 2015, 23:01

Nu inteleg ce nu intelegeti. Keseru a spus inainte sa inceapa meciul, ca a ajuns si ca are fiori de la atmosfera. Keseru fiind stelist (ca doar nu e dinamovist) nu ar fi trebuit sa laude atmosfera facuta de dinamovisti, de-aia "i-a lasat masca" pe fanii stelei.

100000879864682
Rus Victor  •  04 Mai 2015, 13:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blue_man
blue_man  •  04 Mai 2015, 13:41

Sa intelegem ca atitudinea galeriei celor de la Dinamo,nu avea cum sa-i creeze fiori lui Keseru,sau ce anume sa intelegem,*** care ai scris acest articol??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează