FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-0

Claudiu Keşeru după un nou gol în poarta lui Dinamo: "Mă simt împlinit! Am fost inconştient cînd am renunţat la cască"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 octombrie 2014 23:03

Claudiu Keşeru, atacantul Stelei, a marcat astăzi, în victoria cu 3-0 în faţa lui Dinamo, pentru a treia oară în patru confruntări directe cu formaţia din "Ştefan cel Mare".
"Este o victorie foarte frumoasă. Ne flatează acest scor de 3-0. Am făcut o partidă bună, în ciuda unei prime reprize destul de echilibrate. Mă deranja casca, nu auzeam cum trebuie. Mă bucur că am fost ok şi că am reuşit să înscriu. A fost o doză de inconştienţă.

Eram extrem de determinaţi şi acum vom putea beneficia de o zi sau două de odihnă. Mă simt împlinit acuma. Lumea vine extrem de motivată la stadion, ne face să ne simţim fotbalişti", a spus Claudiu Keşeru la Look TV.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (8)
sakamoto
sakamoto  •  01 Noiembrie 2014, 11:27

Ce bine ca tandemul penal nasu+duru, n-a retrogradat in liga a 5-a insolventii militieni-precum a retrogradat Poli Timisoara-pt datorii de 3 ori mai mici. Cu cine jucam derby de Romania? Cu unirea Pirtzungeni? Oricum nu este diferenta de valoare intre ele. Atita doar ca dinamu, are 16 milioane de euro datorie! Desfiintare placuta! Mare echipa Steaua!Johannis Presedinte!

forumeer
forumeer  •  01 Noiembrie 2014, 01:56

Keseru "risca" sa devina noul Hingher! Rusescu isi simte pozitia de Hingher-sef amenintata. Raul are 5 goluri in 4 meciuri, iar aspirantul la pozitia de Hingher-sef, Claudiu, are 3 goluri in ultimele 4 meciuri. Bine, Keseruleee! Da' urata ratare ai mai avut in prima repriza, m-am bucurat aiurea cateva secunde :)))...

thedronius
thedronius  •  01 Noiembrie 2014, 01:19
Postat de adytza22 pe 31 Octombrie 2014, 23:04

MIE UNUL MI SE PARE CAM IDIOT ASA ACEST KESERU....NU ISI PREA MERITA SALARIUL IN OPINIA MEA PARE UN OM CARE NU ISI POATE DEPASI CONDITIA....

Conditia de golgeter, nu? E pericol mare ce-i drept... In curand ravneste la titlul de hingherul anului. Si stim cu totii cine e Hingherul deocamdata. Cum era sa fie si el pe acolo in seara asta? Pfff

Vezi toate comentariile (8)
Comentează