FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Claudiu Keşeru, sfătuit să nu lase Steaua pentru banii arabilor: "Ar fi un chin pentru el"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 19 ianuarie 2015 14:26

Claudiu Keşeru este în tratative avansate cu Al Nasr şi e posibil să devină al treilea fotbalist care pleacă în această iarnă din Ghencea cu destinaţia în zona Golfului.

Mihai Stoichiţă, fostul antrenor al roş-albaştrilor, nu-i prevede un viitor prea strălucit atacantului român dacă va alege varianta să plece de la Steaua.

"Fotbalistic, ar fi un chin pentru el! Este obişnuit cu un fotbal dezvoltat, chiar şi liga a doua din Franţa este de un nivel foarte bun, a jucat cu Steaua la cel mai înalt nivel. Cînd te duci acolo începi să-ţi pui întrebări, urmează momente grele de adaptare, dar cei puternici reuşesc", a spus Stoichiţă la Dolcesport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
baddog26
baddog26  •  19 Ianuarie 2015, 17:55

Stiu ca Keseru a declarat ca doar o oferta de la o echipa precum Real MAdrid lar face sa plece de la Steaua.Cred ca financiar sta destul de bine si abia face 28 de ani, acum de el depinde daca vreau sau nu sa isi termine cariera.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează