FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Claudiu Keşeru şi-a spus povestea debutului în Liga 1: "Puţini ştiu asta"

Imagine din meciul în care Keșeru a debutat în Liga 1 în 2003
Imagine din meciul în care Keșeru a debutat în Liga 1 în 2003

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 30 ianuarie 2015 17:06

Claudiu Keşeru, atacantul Stelei, a povestit cum a fost momentul cînd a debutat în Liga 1 pentru FC Oradea, la vîrsta de doar 16 ani şi 8 luni.

"Puţini ştiu că am debutat la FC Oradea, în Divizia A la 16 ani şi 8 luni. Eram căpitanul naţionalei de juniori a Romaniei în acea perioadă. În August 2003, antrenorul de atunci al echipei, Ionuţ Popa mi-a zis cu două zile înainte că voi juca titular în următorul meci cu Petrolul. Era etapa a III-a. Nu m-am putut odihni de emoţie, îmi făceam tot felul de gînduri. Dacă nu se ţine de cuvînt antrenorul? Eram nerăbdător să joc în faţa orădenilor. Veneau şi prietenii mei la meci şi nu voiam sa-i dezamăgesc.

A fost foarte cald în acea zi. Stadionul plin. Am jucat din primul minut al meciului cu Petrolul, 60 minute şi s-a terminat 0-0. Am avut şi o bară chiar înainte să fiu schimbat. Eram supărat ca n-am reuşit să marchez dar, cînd am văzut reacţia spectatorilor la înlocuire.... mi-a trecut orice urmă de tristeţe. Tot stadionul m-a aplaudat.Am dat primul gol în Divizia A etapa urmatoare, la Timişoara în meciul cu Poli", a scris Keşeru pe pagina sa oficială de Facebook.

3 goluri în 15 meciuri a reuşit Keşeru pentru orădeni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dash.berlin
dash.berlin  •  30 Martie 2015, 11:24

mare jucator...mare caracter... respect claudiu keseru !

solomon_i
solomon_i  •  30 Ianuarie 2015, 21:57

In iarna trecuta televiziunile competente de la noi urlau in gura mare ca Keseru inca nu ajucat in Liga I, necum sa pomeneasca de gol marcat, ba chiar sustineau ca inca nu a marcat pentru FC Bihor.Si nici una nu a revenit cu vreo dezmintire.Eu am pomenit aici pe forum ca a jucat si ca a marcat pentru FC Bihor in Liga I-a dar...Chiar am fost la acel meci cu Petrolul.Iar la Timisoara el a deschis scorul la un meci pierdut pana la urma de FC Bihor cu 2-1. In acel meci a facut o gafa de proportii Mihut, ulterior devenit caine rosu.

alexandru2768
alexandru2768  •  30 Ianuarie 2015, 18:54

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Vezi toate comentariile (4)
Comentează