FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CONCORDIA CHIAJNA 0-1

Claudiu Niculescu a găsit cauza înfrângerii cu Chiajna: "Acest lucru a fost greu de stăpânit"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iunie 2017 23:21

Claudiu Niculescu a fost foarte afectat de înfrângerea suferită de FC Voluntari împotriva Concordiei Chiajna în ultima etapă din play-out, scor 0-1.

Antrenorul celor de la Voluntari consideră că bucuria de după câștigarea Cupei României și-a pus amprenta pe evoluția jucătorilor săi.

"Vă asigur că s-a jucat pe teren. Am pregătit meciul la fel ca pe celelalte. S-a acumulat o foarte mare oboseală și s-a văzut. E foarte greu să aduci jucătorii cu picioarele pe pământ după ce au reușit performanța de a câștiga Cupa României.

Eu sunt supărat, sunt trist! Nu ar fi trebuit să pierdem în această seară. Și jucătorii sunt foarte triști. Dar până la urmă și bucuriile și supărările fac parte din fotbal.

A fost greu să-i desfacem pe cei de la Chiajna, am încercat, dar s-au apărat în propria treime cu întreaga echipă. Băieții mei au făcut tot posibilul și vreau să-i felicit. Știu că și-au dorit să câștige acest meci, dar cred că euforia de după finala Cupei a fost greu de stăpânit. Nu e o scuză, noi trebuia să învingem", a declarat Claudiu Niculescu la Look tv.

"Îmi pare rău de Flavius (n.r. Stoican)! Mi se rupe inima când văd că a retrogradat. Știu că a făcut tot posibilul la Pandurii"
Claudiu Niculescu

CLASAMENTUL FINAL:

Vezi și: Final incendiar în play-out » Chiajna se salvează, ACS Poli la baraj, Pandurii retrogradează! Vezi clasamentul final!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
205385333245464
Livi Andrei  •  05 Iunie 2017, 13:10

De ce tac ziaristii *** de la GSP? Se vede si de pe luna ca acest meci a fost un blat ordinar! Tolontane pe astia nu-i vezi ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  05 Iunie 2017, 12:49

Doua echipe de KOKALARI,rusinea spotului romanesc.Cu asemene *** de echipe ,fotbalulromanaesc a intrat definitiv in Wc-ul european.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1712736788958012
Rot Florin  •  05 Iunie 2017, 12:44

Ambele echipe de mercenari retrogradate direct in liga a 4-a fara nici un fel de explicatie ,ca sa fie drept exemplu si pentru altii care doar se gindesc sa mai faca asa ceva pe viitor !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează