FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Claudiu Niculescu antrenor la Rapid? "N-aș avea nicio problemă, eu am ce am cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 20:10

Rapidul ar putea reveni în Liga 1 mai repede decât s-ar fi așteptat. Șefii clubului FC Voluntari iau în calcul preluarea mărcii și palmaresului giuleștenilor de la firma aflată în faliment.

Dacă aceste lucruri s-ar realiza, atunci Claudiu Niculescu ar fi noul antrenor al Rapidului, deși acesta a jucat 7 ani la marea rivală Dinamo.

"Eu n-aș avea nicio problemă dacă echipa s-ar transforma în Rapid, eu am avut ce am avut cu Steaua. Dar nu cred că informația e reală, eu mă concentrez pe ce am de făcut la Voluntari. Aici e un proiect frumos, sunt condiții cum foarte puține echipe din România le au. Aceste lucruri te obligă la rezultate bune", a declarat Niculescu la TV Dolce Sport.

...despre meciul câștigat cu ACS Poli Timișoara, scor 2-1: "Sunt foarte bucuros că băieții înțeleg din ce în ce mai bine ceea ce le cer. Știam că vom întâlni un adversar care a venit aici să câștige puncte. Știam că Timișoara are jucători valoroși. Am făcut un meci bun cu excepția a câtorva greșeli mici în defensivă. Mă bucur că nu mai primim atât de multe goluri". 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
supereduardo10
supereduardo10  •  09 Mai 2017, 09:58

ucluj2011 ai mare dreptate si nu ced ca rapidistii au ceva impotriva variantei spuse de tine. Se tot spune ca Rapid va fi preluat de cei de la Voluntari, suporterii nu au nimic impotriva doar ca nu se poate din punctul nostru de vedere o fuziune. Rapid e unic prin istoria sa nu se paote contopie fie si cu o comuna pt ca atunci si-ar pierde din identiate este lucru care o diferentiaza de celelate echipe.Corect asa cum spuneai sa preia vechea societate si atunci ar sta altfel lucrurile.

ucluj2011
ucluj2011  •  06 Mai 2017, 14:18
Postat de fangigi pe 06 Mai 2017, 02:44

Cu Petrolul erau clinciuri acum 30 de ani, acum majoritatea rapidistilor sunt antistelisti!

Mmmmdah!!!... Userul "steaua1986forever" se referea la Dinamo nu la Petrolul și întradevăr eu care mă duc pe stadioane din 1972 pot să atest că în anii '60...'70...'80... rapidiștii erau și contra Steaua și contra Dinamo dar erau mai mult contra Dinamo decît contra Steaua. Eh!!! vremuri diferite... "chestiuni" diferite... asta e!!! Oricum..... Voluntariul vrea să plătească datoriile , să se numească Rapid și să înceapă să joace în Giulești din momentul în care va fi gata noul stadion (sau renovarea actualului stadion). Ar fi EXACT ca și cum patronul celor de la Voluntari ar cumpăra Rapidul și ar lua jucătorii lui Voluntari la Rapid. FOARTE BINE. Rugați-vă lui Dumnezeu să se întîmple asta că altfel Dumnezeu știe cînd veți mai vedea voi Rapidul cu patron cu bani ȘI în Liga I. Respect Rapid. Respect neegalaților suporteri ai acelui club minunat.... DAR lăsați vrăjeala.... lăsați orgoliile... și duceți-vă la biserică și după cum spuneam RUGAȚI-VĂ să se întîmple chestia asta cu Voluntariul. FORZA "U".

alexpescaru
alexpescaru  •  06 Mai 2017, 09:32

Toată lumea iubește Steaua. Chiar și la pușcărie a fost iubită, prin reprezentantul ei de seamă , MM

Vezi toate comentariile (13)
Comentează