FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FC VOLUNTARI 4-1

Claudiu Niculescu, extrem de nervos pe propria conducere: "Toată săptămâna s-a vorbit doar de Rapid în vestiarul nostru. Nu e în regulă deloc"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 22:31

Claudiu Niculescu a fost extrem de nervos la finalul partidei pierdute de FC Voluntari în fața celor de la Gaz Metan, scor 1-4.

Antrenorul ilfovenilor spune că cel mai grav lucru a fost, de fapt, că în vestiarul echipei sale s-a vorbit doar despre eventualitatea ca FC Voluntari să devină Rapid.

"Am încercat să le transmit întreaga săptămână că jucăm pentru a câștiga play-out-ul, dar ei au fost cu gândul la meciul cu Craiova. Probabil e mai bine că s-a întâmplat acum, trebuie să se trezească la realitate. Au avut tendința să ridice nasul pe sus. A fost un rezultat umilitor pentru mine. Sunt cel mai supărat pentru că eu am făcut tot ce a depins de mine și nu s-a putut.

Pe mine mă deranjează cel mai tare că de o săptămână încoace se vorbește doar de Rapid în vestiar. N-am înțeles de ce se întâmplă asta. Asta m-a supărat cel mai tare, că nu s-a mai vorbit despre Voluntari în vestiar, ci doar despre Rapid. Asta a fost consecința. E o chestie pe care nu știu cum să o descriu. Nu e în regulă deloc. N-am înțeles de ce s-a ales fix în acest moment să ajungă această informație în presă. E urât față de mine ca propria conducere să iasă în presă cu astfel de lucruri chiar în aceste momente bune ale echipei", a declarat Niculescu la Look tv.

"Eu zic că am dominat repriza a doua. Era nevoie de un gol să ne descătușăm. Din păcate, am luat un gol la o fază fixă și sunt supărat, a fost o deviere nefericită. Am sperat să-i păstrăm pe cei de la Voluntari la 4 puncte de noi. Cel puțin locul 8 l-am consolidat. Vom vedea ce va fi și la Iași"
Cristi Pustai, antrenor Gaz Metan, la TV Dolce Sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1069614773107304
Ayșen Boran  •  14 Mai 2017, 22:17

Normal ca toti vorbesc despre Rapid in vestiar,este un brend istoric care s_a destramat si trebuie reinviat de urgenta. Liga 1 are nevoie de brenduri si mai ales de Rapid. Echipa din Voluntari,are 85 la suta numai jucatori de la Rapid,trebuie sa devina Rapid.Antrenorul trebuie sa inteleaga acest lucru,altfel este posibil sa fie schimbat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează