FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI 1-0

Claudiu Niculescu își ceartă jucătorii după eșecul de la Botoșani, 0-1: "M-am săturat de atâtea șocuri!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 20:09

Claudiu Niculescu, tehnicianul lui FC Voluntari, a vorbit despre eșecul suferit de echipa sa pe terenul lui FC Botoșani, scor 0-1, gol  Moruțan în minutul 7.

"E rău că avem ocazii, dar nu reușim să marcăm. M-am săturat de atâtea șocuri! Am început atâtea meciuri de la 0-1, nu înțeleg ce se întâmplă, e vorba de teamă, de emoții? Am reușit să dominăm după golul primit, dar faptul că am început cu gol primit a contat. 

Play-off-ul nu a fost obiectivul nostru. Dorim cu toții să intrăm acolo, rezultatele din vară ne obligă. Nimic nu e pierdut, sunt doar trei puncte, dar dezamăgirea mare este că luăm puncte cu echipele din play-off și le pierdem cu echipele mai slab cotate.

Adrian Bălan mai are nevoie de timp să-și reintre în formă. E un jucător pe care mă bazez și nu am nimic cu el, trebuie să înțeleagă asta (Detalii AICI despre conflictul dintre cei doi). Mai are nevoie de puțin timp, cred că această pauză ne prinde bine, pentru că avem unii jucători care trebuie să revină la capacitate maximă", a declarat Claudiu Niculescu, la TV Telekom Sport.

"Jucăm foarte prost când lumea se așteaptă să câștigăm"

Costin Lazăr, mijlocașul celor de la FC Voluntari, a vorbit și el la finalul meciului de la Botoșani, declarându-se dezamăgit de ultimele rezultate ale echipei. 

"Am luat gol repede și e foarte greu să revii de acolo în meciurile cu echipele din ziua de azi. Jucăm foarte prost când lumea se așteaptă să câștigăm. S-a văzut și lipsa de experiență, avem foarte mulți copii în echipă.

Mă interesează doar prezentul și sunt nemulțumit că nu am reușit să plecăm cu puncte de la Botoșani.

Așteptările au fost mari pentru acest sezon. Nu știu ce se întâmplă la echipă, nu înțeleg. Am câștigat Cupa și Supercupa, trebuia să prindem aripi, dar avem foarte multe meciuri proaste", a declarat Lazăr, potrivit sursei citate. 

Vezi aici cronica partidei FC Botoșani - FC Voluntari 1-0

VIDEO cu cele mai importante faze

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează