FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Claudiu Niculescu le-a dat răspunsul ”câinilor” cu privire la înlocuirea lui Andone

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 21:17

Dinamo trece printr-o perioadă dificilă, iar după 10 etape se află cu șapte puncte în spatele liderului Steaua. Mai mult, după ultima etapă, cu Concordia Chiajna (0-1), suporterii roș-albilor i-au cerut demisia lui Ioan Andone.

Claudiu Niculescu ar fi primul pe listă pentru înlocuirea "Fălcosului", însă fostul atacant al "câinilor" nu se gândește încă la o eventuală preluare a echipei și consideră că Andone poate salva corabia.

"Nea Ando are capacitatea de a scoate Dinamo din această mini-criză. Eu am spus că visez să antrenez Dinamo, normal că într-o bună zi îmi doresc să revin în Ştefan cel Mare ca antrenor. Dar acum nu este cazul. Nu o ză mă dezic niciodată de Dinamo şi va rămâne mereu în sufletul meu, însă acum nu mă întorc. Nu m-a sunat nimeni de acolo să îmi propună ceva", a spus Niculescu la Digisport.

"E un moment mai greu, dar Andone are sprijinul tuturor. În primul rând, se bucură de susţinerea domnului Negoiţă" Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
fcsb.86
fcsb.86  •  27 Septembrie 2016, 08:23

Eu nu inteleg deloc cum gandesc "conducatorii" astia de carton. Vinzi tot la prima strigare, nu conteaza suma, postul, rolul in echipa (cazul capitanului Anton), dupa care mergi pe idea, antrenorul este antrenor, sa se descurce cu ce are. Dupa care ii dai in cap antrenorului, am urmarit si meciurile lui Dinamo, din pacate problema este de lot, a mai fost si cazul varfului trimis la echipa a2a ***... si bineinteles este doar vina lui Andone. Atat se poate, pana la urma sa vada in urma ce a reusit Rednic cu un lot mult mai valoros. Continuitate nu exista, investitii zero, scandaluri sunt... dar se vor rezultate. Si nu este doar cazul lui Dinamo, asa este la absolut orice echipa din liga 1!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kwd2015
kwd2015  •  27 Septembrie 2016, 00:04
Postat de valeri_gazaev100 pe 26 Septembrie 2016, 22:59

auzi ***, tu stii cine a fost bakunin ? sau ti-ai pus nick ul asa crezand ca e cool. *** de ratat !!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rakanishu
rakanishu  •  26 Septembrie 2016, 23:08
Postat de Adi Mitrea pe 26 Septembrie 2016, 22:55

Nenorocitule iar tu? Du te dupa bunica *** fcsbista blatista, inculta si manelista. Nici un invectiv nu este sufucient pt a va descrie fcsbistilor!

Bah, daca tu esti ala din poza...se pare ca ti-au crescut tzatze ( sâni ), mai lasa shaorma si McDonalds-ul, ca oricum neuronu unic a ruginit de mult.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close