FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Claudiu Niculescu le taie din elan dinamoviştilor: "De ce este evaluat Dorin Rotariu la 4 milioane de euro? E o foarte mare greşeală!"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 31 iulie 2014 18:11

Fostul atacant al "cîinilor", Claudiu Niculescu, acum principal la CS Mioveni, crede că Dorin Rotariu trebuie să demonstreze mai întîi la Dinamo pînă să plece pe o sumă mare în străinătate.

"De ce este evaluat Rotariu la 4 milioane de euro? Consider că e o foarte mare greşeală. Aceşti tineri jucători au tot felul de impresari care vehiculează aceste sume. Nu cred că valorează aceşti bani acum. Rotariu este un tînăr fotbalist foarte bun, mie îmi place, dar deocamdată trebuie să demonstreze la Dinamo şi să-l oblige pe selecţioner să-l cheme la naţională. Doar atunci poţi cere 3-4 milioane pe el. Impresarii le fac mai mult rău jucătorilor încercînd să-i umfle", a declarat Claudiu Niculescu pentru televiziunea sportro.

Tehnicianul a vorbit şi despre valul de entuziasm de la Dinamo după victoria din debutul campionatului împotriva Oţelului, 4-0. "Ar fi o greşeală şi pentru Bilinski, şi pentru Dinamo să creadă că sînt pe cai mari dacă au învins Oţelul. Mi s-a părut un atacant interesant, dar deocamdată a marcat trei goluri. Să fim realişti, nici Oţelul nu mai e ce era sezonul trecut", a mai precizat Clau-gol.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
polistul68
polistul68  •  01 August 2014, 16:14
Postat de nelu.ion pe 31 Iulie 2014, 19:18

are dreptate Claudiu, barzoiu asta nemancat de 1 an ca parca asa zici ca e, nu ar merita nici frimiturile de sute de mii, dar mita 4 milioane, eu as zice daca au sansa sa-l vanda cat mai repede pe suma asta ca nu vor mai gasi alti fraieri care sa plateasca banii astea, deci la prima strigare impachetat il vreau si cu fundita ros-alba :)))

E bine daca vb asa de un copil de 18 ani...sunt unii jucatori, are efectiv nu pun masa pe ei..uita-te la Nuler, de la Bayern...asta nu insemna ca nua re forta si rezistenta...si copilul e talentat. Nus tiu daca va da cineva pe el 4 mil....dar nici sa vb asa la adresa unui copil nu e frumos....tu la 18 ani erai ca Hercules, presupun, de il jignesti asa.....

ciocaneanu
ciocaneanu  •  01 August 2014, 12:52

In campionatul nici n-ar putea juca nefiind selectionat la nationala. Sa puna intii osul la treaba. Torje e un exemplu care ar trebui sa dea multora de gindit! TM care exagereaza enorm il evalueaza la 1,5 mio.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 August 2014, 00:35
Postat de bamse1901 pe 31 Iulie 2014, 18:40

Rotariu il tine pe bara pe Buia, ca a fost umflat de prodanca

cred ca darius buia este la fel de valoros ca dorin rotariu, dar ultimul are o foarte mare expunere. am mai spus asta de vreun an o tot spun.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează