FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Claudiu Niculescu nu crede că Marica a trădat: "Nu prea a jucat la Dinamo, n-a participat efectiv la cîştigarea unor titluri"

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2016 19:46

Claudiu Niculescu, fostul căpitan al lui Dinamo, a vorbit despre transferul lui Ciprian Marica la Steaua.

"Eu zic naţionala poate cîştiga din venirea lui Marica la Steaua. El avea nevoie de o echipă puternică şi de jocuri oficiale. Dacă a ales Steaua, înseamnă că ştie cel mai bine ce are de făcut în cariera lui. Ca dinamovist, nu mă deranjează că a semnat cu Steaua. Reacţia suporterilor se va vedea la meciurile directe. Cu siguranţă că nu va fi primit cu flori.

E perceput ca dinamovist, deşi nu prea a jucat la Dinamo. Nu a participat efectiv la cîştigarea unor titluri. A avut nişte evoluţii bune în Cupa UEFA, dar nu a avut o carieră îndelungată la Dinamo ca mine, Florentin Petre, Kiriţă etc. Poate fi perceput ca dinamovist, pentru că e crescut la juniorii lui Dinamo", a spus Claudiu Niculescu la DigiSport.

3 trofee a cîştigat Marica la Dinamo între 2001 şi 2004: două titluri şi o Cupă a României

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1745flo
1745flo  •  22 Ianuarie 2016, 12:23

marica e crescut si facut om de Dinamo! Atitudinea lui e dovada ca are un caracter mizerabil! Poate ca e mai bine ca s-a dus la banii puscariasului, asa am aflat cu totii cine e cu adevarat!

1615491755385670
George Dobre  •  22 Ianuarie 2016, 09:46

Daca fcsb il trasnfera pe Rotariu, ca dinamovist eram suparat crancen pe conducere,dar l-au transferat pe Marica,un jucator intradevar crescut de dinamo,dar el nu este un jucator foarte valoros sau constant,pe unde a jucat nu stat foarte mult,a jucat maxim 2 ani la ucranieni si maxim 2 ani pe la nemti,in rest la majotitatea cluburilor care a jucat, 75% din timpul petrecut la alte echipe a lustruit banca de rezerve,matematic vorbind este un jucator submediocru,nici la steaua nu o sa aiba loc decat 30 de min pe meci pentru ca fizic e egal cu mutu,nici talentul nu il ajuta care lipseste cu desafasire,asa ca chiar nu am cum sa ma super pe optiunea lui.

craz1est
craz1est  •  22 Ianuarie 2016, 03:05

Marica s-a dus la FCSB sa-i ajute pe Dinamo , la fel cum au facut si Tamas cu Tucudean

Vezi toate comentariile (13)
Comentează