FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - ACS POLI TIMIȘOARA 2-1

Claudiu Niculescu, omul-cheie în revigorarea lui FC Voluntari: "Ne-a trezit la viață, ne-a redat încrederea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 mai 2017 20:02

FC Voluntari are o serie impresionantă de victorii odată cu venirea pe banca tehnică a lui Claudiu Niculescu și ocupă în acest moment locul 2 în play-out.

Dragoș Balauru, portarul ilfovenilor, consideră că datorită antrenorului echipa a început să obțină puncte în ultima perioadă. Voluntari a câștigat meciul de astăzi cu ACS Poli Timișoara, scor 2-1.

"Claudiu Niculescu ne-a trezit la viață, rezultatele vorbesc. Arătăm altfel ca echipă, ca joc. Ne-a redat încrederea pe care noi o pierdusem. Din fericire pentru noi, Timișoara a avut multe indisponibilități. Sperăm să continuăm seria victoriilor și să terminăm pe locul 7", a declarat Dragoș Balauru la TV Dolce Sport.

"Ușor nu a fost, ușor nu e niciun meci. Cred că jocul ar trebui lăsat mult mai liber. La Pedro Henrique nu cred că a fost penalty. Eu am lovit mingea, l-am lovit și pe jucător, dar n-a fost penalty. În primă fază am lovit mingea, apoi l-am atins pe jucător. Noi vrem să prindem primul loc din play-out" Ionuț Balaur

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează