FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Claudiu Răducanu ironizează Dinamo » Cum şi-a reafirmat dragostea pentru Steaua

Claudiu Răducanu
Claudiu Răducanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 29 septembrie 2012 09:41

Cîteva perle lansare de Claudiu Răducanu:
»
Luat la mişto în vestiar de stelişti şi întrebat dacă s-ar muta într-un "blocnotes", Claudiu le-a replicat: "Bineînţeles, cum să nu locuiesc într-un blocnotes dacă îmi dă clubul aşa ceva?!".

A rămas celebru în Liga 1 pentru sezonul incredibil pe care l-a avut în Ghencea, dar şi prin numeroasele gafe pe care le-a făcut în faţa microfonului. Claudiu Răducanu, golgeterul Ligii 1 în sezonul 2002-2003, a simţit nevoia să se implice în lupta dintre marele rivale din campionat, Steaua şi Dinamo

Fostul atacant al Stelei, Claudiu Răducanu, a ţinut să o ia peste picior pe marea rivală a roş-albaştrilor. "În vară, aş fi preferat să văd un amical Steaua - Real Madrid pe Arena Naţională. Aşa, la Dinamo - Barcelona m-am dus doar să văd stadionul. Sper că Steaua va cîştiga însă campionatul şi va putea juca împotriva Realului, în Champions League", a declarat Răducanu, care a rămas ultimul golgeter dat de Steaua în competiţia internă.

» Într-o zi de august, le-a spus colegilor în vestiar: "Băi, cine dracu’ mai e, mă, şi Caniculă ăsta, că am văzut la televizor că face victime multe, omoară oameni?"

» Într-un meci de Liga 1, Rădoi a fost eliminat, iar pentru Steaua urma la 4 zile un meci în Cupa UEFA. Claudiu Raducanu a izbucnit în plîns în vestiar: "Incredibil, a fost eliminat Mirel şi nu poate juca în Anglia, miercuri, va fi suspendat, ce ne facem fără el?". Atacantul era convins că "roşiile" din prima divizie acţionează şi în cupele europene.

» "La bulanu meu o sa dau şi gol dacă o să mă convoacă"


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
viomarc
viomarc  •  01 Octombrie 2012, 12:24

Daca ati ajuns sa dati si declaratiile lui BLOCNOTES inseamna ca sunteti cu adevarat disperati.ATI REUSIT SA FACETI DINTR-O MESERIE NOBILA,DE ZIARIST,UNA DE RAHAT.FELICITARI.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Septembrie 2012, 20:25

La cat de prost e asta , sunt sigur ca a fost pe alt stadion, nu pe National Arena ! Poate pe cel din Slatina si fiind seara l-a confundat !!!!

aureldany
aureldany  •  30 Septembrie 2012, 10:32

reprezinta STEAUA,intelectualul de aur,ar trebui premiat pt prostie

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close