FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Claugol la rivale? N-ar spune nu unei oferte de la Rapid » Ce zice despre banca tehnică a Stelei

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 octombrie 2015 18:24

Claudiu Niculescu s-a despărțit de CS Mioveni în urmă cu cîteva zile și recunoaște că n-ar refuza o ofertă de la Rapid.

"Nu mă vor la Steaua, e normal, mă percep ca dinamovist și așa și sînt, pentru că am petrecut 10 ani la Dinamo, am marcat foarte mult, plus destul de multe goluri împotriva Stelei și nici nu aș putea eu să antrenez acolo.

Dar, la Rapid aș zice da, de ce nu? Chiar dacă sînt rivali, probabil că da. Acum e greu să se întîmple așa ceva, dar în viitor, cine știe... Au mai fost și dinamoviști care au antrenat la Rapid și invers", a spus Niculescu la Digisport.

Claudiu Niculescu a vorbit și despre două oferte din Liga 1 pe care le-a primit în iarnă.

"Sper să mai vină oferte din Liga 1, am spus-o în mai multe rînduri, eu îmi doresc foarte mult să revin în Liga 1. Deja am părăsit prima divizie de vreo trei ani de zile și mi-e dor.

Poate o spun pentru prima dată. La începutul lui ianuarie am avut ofertă de la Petrolul Ploiești, iar în luna aprilie am avut ofertă de la Gaz Metan Mediaș, cînd aveau șanse reale să se salveze de la retrogradare", a adăugat Niculescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
babahuda
babahuda  •  24 Octombrie 2015, 22:38
Postat de dany_gry2000 pe 24 Octombrie 2015, 20:55

daca ii face oferta steaua vine si maini sa antreneze.

la steaua nu cred ..dar la FCB sigur nu va da curs unei propuneri.

babahuda
babahuda  •  24 Octombrie 2015, 22:37

vedem maine fratia de ani buni ..pandurii- fcb ..acum ca a pierdut astra pandurii vor devenii puisori ...la banii dati pe Momčilović sunt incluse si cele 3 puncte de maine si cele din play off..investeste fcb pt ucl .

cosminracila
cosminracila  •  24 Octombrie 2015, 20:55

Rapid adica un fel de Dinamo 2!Nu e nicio rivalitate dimpotriva!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează