FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Clauza secretă care-l ţine pe Andone la Dinamo » Antrenorul dezvăluie și de la ce a pornit bătaia din vestiar

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 29 septembrie 2016 11:19

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre posibila plecare de la echipa alb-roşie şi a dezvăluit motivul pentru care nu-şi poate da demisia.

"Dacă nu iau titlul, voi pleca. Am stipulat în contract că rămân la Dinamo dacă termin pe locul 1 sau pe locul 2. Dar, o să plec dacă nu ieșim campioni!.

Dacă îmi dau demisia, trebuie să vând o casă pentru a plăti clauza. Iar dacă sunt dat afară, Dinamo trebuie să-mi plătească mulți bani", a spus Andone la DigiSport.

Ioan Andone a vorbit şi despre conflictul dintre Laurenţiu Brănescu şi Dan Nistor, informaţie publicată în exclusivitate de GSP.RO.

"Este normal să fie tensiuni între jucători, când lucrurile nu merg. Brănescu și Nistor nu trebuia să se certe. Nistor i-a reproșat lui Brănescu că n-a ieșit la centrarea din care a marcat Cristescu (n.r. în meciul Dinamo - Chiajna 0-1), dar nu a avut dreptate. Ne-am uitat cu toții la fază și nu avea cum să iasă", a spus Ioan Andone.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (14)
aldo_m
aldo_m  •  30 Septembrie 2016, 20:37

PA andone al tine doar clauza ca el rezultate nu va avea si el va sta dupa bani ca saracul rezultate nu va avea

geo.b.
geo.b.  •  29 Septembrie 2016, 15:24

"Nistor i-a reproșat lui Brănescu că n-a ieșit la centrarea din care a marcat Cristescu (n.r. în meciul Dinamo - Chiajna 0-1), dar nu a avut dreptate. Ne-am uitat cu toții la fază și nu avea cum să iasă", a spus Ioan Andone." CORECT,BRANESCU NU A FOST VINOVAT. Vinovat a fost Filip,care la ora aceea visa ca e asistent din partea fifa,uefa si frf,sa vada daca Cristescu loveste corect mingea cu capul.

portardelegenda
portardelegenda  •  29 Septembrie 2016, 15:24
Postat de redbuldog pe 29 Septembrie 2016, 13:29

Ba da dl.Falcosu si eu m-am uitat la reluari si am vazut ezitarea lui Branescu,un portar cu ceva experienta si mai bazat,respingea cu usurinta accea minge,deci aici Nistor are 1-0...

Sigur , de exemplu Gigi Bufon . Ba, ne lasi?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează