FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - FC BOTOȘANI 4-3

Cum și-a trezit Ilie Poenaru jucătorii: „Le-am spus niște cuvinte mai bărbătești”

Academica Clinceni a câștigat thriller-ul cu FC Botoșani, scor 4-3, în primul meci al etapei #8 din play-off-ul Ligii 1. Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, a tras concluziile la final.
Academica Clinceni a câștigat thriller-ul cu FC Botoșani, scor 4-3, în primul meci al etapei #8 din play-off-ul Ligii 1. Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, a tras concluziile la final.

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2021 20:19 / Actualizat vineri, 14 mai 2021 20:42

Academica Clinceni a câștigat thrillerul cu FC Botoșani, scor 4-3, în primul meci al etapei #8 din play-off-ul Ligii 1. Ilie Poenaru, antrenorul ilfovenilor, a tras concluziile la final.

Toate detaliile despre Clinceni - FC Botoșani 4-3, AICI!

„A fost un meci frumos, care a plăcut tuturor. La pauză nu a fost ok. După discursul pe care l-am avut, cred că s-a văzut rezultatul. Am fost inspirat cu schimbările. Mi-au ieșit toate.

Markovic e destul de în urmă cu pregătirea, a avut și COVID, are o problemă cu kilogramele. Le-am cerut tuturor să stăm mai sus, să facem presing avansat și ne-a ieșit. Mă bucur că cei care au intrat au făcut diferența, nu numai Markovic.

După un asemenea meci, în vestiar, la pauză, un minut nu vorbește nimeni. Apoi le-am spus că scorul nu reflectă ceea ce se întâmplă în teren, că am primit 3 goluri pe greșeli personale. Eu le-am atras atenția de la încălzire, i-am văzut relaxați și le-am spus că dacă intră așa pe teren, o să îi coste.

Le-am spus și alte cuvinte pe care nu vreau să le spun, sunt cuvinte mai bărbătești, dar nu i-am jignit. Le-am spus că vreau să jucăm altceva, chiar dacă nu o să întoarcem rezultatul”, a spus Poenaru la Digi Sport.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Autogol de la 20 de metri în Clinceni - Botoșani! Fază de cascadorii râsului

Tănase pleacă de la FCSB! Anunțul lui Gigi Becali: suma + când se face transferul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează