FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - SEPSI

CLINCENI - SEPSI 1-1 // VIDEO Erorile au adus golurile! Covăsnenii ajung la a șasea remiză din acest sezon

Articol de - Publicat sambata, 24 august 2019 09:00

Academica Clinceni și Sepsi au terminat la egalitate, scor 1-1, prima partidă a zilei din Liga 1. Covăsnenii au revenit de la 0-1 și rămân neînvinși în Liga 1, contabilizând un număr incredibil de remize, șase în șapte etape!

Meciul a fost decis după trei greșeli mari: două ale defensivelor și una a asistentului Iliescu care n-a văzut un ofsaid mare la golul egalizator al covăsnenilor.

Dați afară de cei de la Voluntari, oficialii din Clinceni n-au găsit altă variantă și au ajuns să joace meciul de ieri cu Sepsi la Giurgiu. Pe un teren ars de soare, cu zone în care iarba lipsea, acolo unde Astra și FCSB au jucat la foc automat în ultima vreme, cele două echipe nu prea aveau niciun chef.

Bâlbâiala egalării

Căldură insuportabilă și soarele arzător au ținut fanii departe de stadion. De la Clinceni au venit doar 20 de suporteri, de la Sfântu Gheorghe vreo 30. În total au fost o sută pe toată arena și s-au ascuns pe unde au putut de soare. Și nici n-a început bine meciul că arbitrul Coza a fluierat prima pauză de hidratare.

În primele 15 minute n-a existat vreo ocazie, nicio speranță pentru un meci antrenant. Încă o confirmare că se întâlneau echipa cu cea mai slabă apărare și formația cu cel mai slab atac din campionat.

Florin Ștefan (22) și-a adus aminte că a fost la un pas să ajungă la FCSB și a încercat să spargă barajul apărării Academicii, dar șutul său a trecut puțin pe lângă. Apoi l-a pierdut din marcaj pe Achim, care a rămas singur cu Fejer. Fault prostesc al portarului și penalty.

Cebotaru a tras să rupă plasa și a deschis scorul în minutul 24. Și ca să nu rămână cumva mai prejos, fundașii din Clinceni au comis-o și ei! N-au fost în stare să respingă o minge bâlbâită în careu, iar Karanovici (37) a adus egalarea, gol cu talpa dintr-un metru. Oricum, asistentul Iliescu din Craiova a greșit flagrant și n-a văzut un ofsaid cât casa la Barisici!

Gest stupid făcut de Achim

După două goluri și trei erori, au început să curgă și ocaziile. Safranko a șutat de la 16 metri (48), dar Vâlceanu a fost pe poziții. Florin Achim s-a evidențiat din nou, când l-a pus într-o poziție ideală pe Gabi Matei. Acesta l-a lobat pe Fejer, dar Kilyen a respins mingea din fața porții (56). Combinația dintre Cebotaru și Achim (68) putea aduce golul victoriei pentru Clinceni, dar Florin a tras direct în portar.

Cu un „galben” încasat în prima repriză, Achim a fost trimis la vestiare de arbitru (75) după ce a încercat să lovească mingea la o lovitură liberă a covăsnenilor. 

A fost momentul când Academica a tras frâna de mână și n-a mai forțat. Poenaru părea mulțimit cu punctul scos în fața lui Sepsi, o formație ce anul trecut a jucat în play-off. În schimb, Csaba Laszlo, era descheiat la cămașa albă, transpirat și nervos. A ajuns la cel de-al șaselea egal în șapte etape, iar runda viitoare vine Dinamo!

3 goluria marcat Karanovici pentru Sepsi în actualul sezon al Ligii 1, toate din postura de rezervă

FINAL » Academica Clinceni - Sepsi 1-1

  • Au marcat: Cebotaru (pen.) '24 / Karanovic '37
  • *Achim, fundașul gazdelor, a fost eliminat în minutul 75 după ce a încasat al doilea cartonaș galben

Echipele de start

Clinceni: Vâlceanu - G. Matei, Patriche, Chatziterzoglou, P. Pîrvulescu - A. Șut, Cebotaru - Fl. Achim, I. Popescu, L. Buș - Buziuc 
Rezerve: Miguel Santos - Derretti, C. Dumitru, Nsiah, B. Barbu, Dobrescu, A. Răuță 
Antrenor: Ilie Poenaru 

Sepsi: Fejer - Kilyen, Barisic, Tincu, Fl. Ștefan - Bouhenna - Andrezly, Vașvari, Dylan Flores, Hamed - Safranko 
Rezerve: Moldovan - Velev, Diakhite, Salli, I. Fulop, Carnat, Karanovic 
Antrenor: Csaba Laszlo

Arbitru: Ionuț Coza / A1: Dragoș Iliescu / A2: Marius Badea / Observator: Liviu Ciubotariu 
Stadion: „Marin Anastasovici”, Giurgiu

Vezi și: 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
2067504070221278
Patricia Cosmina  •  25 August 2019, 04:45

Nu poti sa FURI IN ASA HAL... SI SA FI LASAT IN CONTINUARE SA ARBITREZI... APEL CATRE FEDERATIE... STARPITI HOTII DIN ARBITRAJ!!! CHIAR NU SE MAI POATE CA EI SA FACA LEGEA!!! SI NIMENI SA NU LE FACA NIMIC.. intelegem ca sunt fiii, nepotii, rudele dvs. dar nici in halul asta!!! SA SE MAI APUCE SI DE ALTE MESERII SI SA MAI LASE LOCUR ALTORA CARE, CHIAR AU TALENT ( SI CHIAR EXISTA) DAR SUNT DATI LA O PARTE DE "ODRASLELE" VOASTRE!!

2067504070221278
Patricia Cosmina  •  25 August 2019, 04:42

Nu stiu ce va invoca arbitrul. daca zice ca nu a vazut ( mai ales ca avea linia de 16m dupa care se putea ghida) ar trebui SCOS DIN ARBITRAJ!! inseamna ca are probleme grave cu vederea!!! alftel este un HOT!!! In ambele cazuri ar trebui DAT AFARA DIN ARBITRAJ!!!

fairplayromania
fairplayromania  •  24 August 2019, 18:08
Postat de spartcapus pe 24 August 2019, 17:30

Gigimea a fost cam dezorientata la cest meci; daca sustineau satelitul comunal, exista pericolul ca acesta sa depaseasca in clasament clona lor sateasca! Asa ca plini de ipocrizie, s-au tinut neutri!;)

Si arbitrii au dat si în stînga si în dreapta, frăteste, Omeneste.....

Vezi toate comentariile (17)
Comentează