FOTBAL  »  Superliga  »  SANCŢIUNE

UPDATE Sancţiune drastică pentru Rapid după gestul rasist la adresa lui Wellington » Reacţie nervoasă a giuleştenilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 18:20

Clubul Rapid a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF după incidentele de la partida contra celor de la Chiajna, cînd un suporter rapidist a aruncat cu o coajă de banană în direcţia lui Wellington.

UPDATE 18:10 Claudiu Popa, directorul general al Rapidului, anunţă că echipa sa va contesta decizia luată astăzi de Comisia de Disciplină. "Decizia comisiei este aberantă şi neregulamentară. Au aplicat nişte articole care nu au nici o legătură cu fapta. Vom ataca această hotărîre şi vom solicita Comisiei de Recurs judecarea în regim de urgenţă a cauzei pentru a putea disputa următoarea partidă pe Stadionul Giuleşti", a spus oficialul ”vişiniilor”, conform Mediafax.

***

Giuleştenii nu vor avea voie să dispute două partide pe teren propriu, fiind nevoiţi să se mute la cel puţin 60 km de Bucureşti pentru meciurile cu Braşov şi Iaşi, şi trebuie să achite şi o amendă de 22.500 de lei.

De asemenea, nici clubul care a organizat meciul n-a scăpat, Concordia Chiajna fiind amendată cu 15.000 de lei.

Citeşte şi: EXCLUSIV Wellington s-a întîlnit cu suporterul rapidist care a aruncat cu banana în el » I-a făcut chiar şi un cadou!

Citeşte şi: Moment incredibil la Chiajna » Gesturi rasiste ale fanilor rapidişti! Wellington, în lacrimi: "Nu sînt maimuţă! Nu sîntem la ZOO"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (174)
dtdr
dtdr  •  09 Octombrie 2014, 20:04

Nici nu ne asteptam la altceva, doar este vorba de Rapid nu de STANA SAU CANISA, unde nu SE PUNE. LA NOI COMUNISMUL ESTE MAI IN FLOARE CA PE VREMEA LUI CEAUSESCU. GAINARII SPECIFICE, COMISIILOR lpf si frf !

dankressman.1.1.1..
dankressman.1.1.1..  •  09 Octombrie 2014, 18:45
Postat de zweepslag pe 09 Octombrie 2014, 01:38

in India ,tara marelui Rabindranath TAGORE(premiul Nobel pt literatura si care a vizitat regatul roman prin interbelic fiind primit triunfal Tagore a fost prieten cu Contesa Anna de Noailles (Ana Brâncoveanu)În mai 1920, expediţia românăcondusăde prinţul Carol II, din care au făcut parteşigeneralii scriitori Nicolae M. Condiescuşi C-tin Găvănescul a fost găzduită, la Calcutta,de familia lui Tagore.Va dati seama dece CAROL II a fost denumit si MECENA CULTURII si a investit enorm in scolarizare,cultura de aparu generatia de aur a lui Eliade ,Everstul spiritualitatii noastre,iar voi grota ei!tp://www.academia.edu/425333/Tagore_in_Romania_Bibliotheca_Indica_Bucure%C8%99ti_IV_1999_pp._21-3

Bah rapedistule Nu mai spune de acasa. In g.,hi,u.lesteana veche: Nu mai da din casa!

bazileon
bazileon  •  09 Octombrie 2014, 09:03

Mai bine le dadea un bax de banane: cica sunt antidiareice.

Vezi toate comentariile (174)
Comentează