FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN MEDIAŞ 1-1

Clujenii au cerut penalty la ultima fază, dar Miriuţă e precaut: "Nu comentez, nu vreau să fiu suspendat"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 20:16

Vasile Miriuţă susţine că formaţia sa ar fi meritat să câştige meciul cu Gaz Metan Mediaş, încheiat la egalitate, scor 1-1, mai ales după ce jucătorii săi au dominat repriza secundă.

Tehnicianul clujenilor nu a vrut să comenteze arbitrajul, deşi jucătorii CFR-ului l-au acuzat pe Marian Balaci că nu a dictat penalty la ultima fază a meciului.

"După a doua repriză, meritam să câştigăm. Arbitrajul nu-l comentez, că nu vreau să fiu suspendat. Dacă cineva îmi spunea înaintea meciului cu Steaua că din aceste jocuri vom lua patru puncte, era foarte bine", a spus Miriuţă  la Digi Sport.

Llullaku a marcat pentru Gaz Metan Mediaş, în timp ce Nascimento a egalat din penalty pentru CFR Cluj.

"Sunt foarte dezamăgit după meciul de azi. Meritam să câştigăm cele trei puncte, ştiam că vom întâlni o echipă care va fragmenta jocul. În a doua repriză ne-am creat foarte multe ocazii, dar a lipsit execuţia finală." Laurenţiu Rus

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Septembrie 2016, 21:51

Bravo CFR! Echipa a parut un pic obosita, dar a jucat bine. Gazul n-a prea contat ,o ocazie au avut odata au marcat.Minca nu e un portar de *reactie* ,e inalt pe sus nu are probleme. Bud n-a vrut sa-si rupa vreun picior de aceea a *ratat* singur cu poarta goala... bine a facut.Pacat de galben. Apropo ,cfr-istii au primit cateva cartonase galbene pentru ..proteste.

danut1971
danut1971  •  26 Septembrie 2016, 21:43

balaci pro fcsb rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Vezi toate comentariile (2)
Comentează