FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 1-1

Clujenii au rămas surprinși de tinerii Stelei: "Au alergat mai mult decît noi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2015 23:33

Francisc Dican, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit după meciul terminat la egalitate cu Steaua, 1-1, și le-a urat succes roș-albaștrilor pentru meciul cu Partizan de miercuri.

"Pentru noi e important să cîștigăm puncte. Pînă acum am mers bine. Cu Voluntari e un meci foarte greu. Steaua e o echipă puternică, cea mai puternică formație din țară. Le voi ține pumnii în Ligă. Cine ajunge la Steaua e jucător de valoare. Am jucat bine defensiv și sper să îmbunătățim și partea ofensivă", a spus Dican la Dolcesport.

"Puștii stelei ne-au alergat"

Mihai Mincă a recunoscut că tinerii folosiți de Mirel Rădoi în primul "11" au alergat mai mult decît colegii săi de la CFR: "Puștii Stelei au alergat mai mult decît noi. Eram optimiști înaintea meciului. Cred că și căldura și-a spus cuvîntul. Am știut să ieșim din pasa proastă de la începutul meciului. Cînd am văzut echipa Stelei am prins mai mult curaj. Am văzut că nu sînt cîțiva jucători de bază și eram încrezători".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
romelo777
romelo777  •  26 Iulie 2015, 12:55

de cojocaru care tragea de timp in acelasi minut cu trencin nu ai nimic de zis?mai usor cu acuzatiile de genu si vezi ce fac ai tai in europa,unde vede o lume intreaga ca faci treaba mare pe tine si tragi de timp cu trencin

travka
travka  •  26 Iulie 2015, 09:54

de aia trageai de timp din min 65 bai Minca? de increzator ce erai? pff echipe ca voi si asa miuresh ar trebui desfiintate, faceti numai anti joc, bagati autobaza pe 2-3 linii in aparare si scapati de 2 ori pe contra-atac, la fel si asa miuresh in Supercupa, nu au jucat nimic tot meciul si au dat un gol bulanos pe contra-atac, cel mai urat fotbal din istoria Romaniei il joaca asa miuresh si Cfr ...pana si Urziceni erau spectaculosi castigau cu 4-1 pierdeau cu 3-0 dar vedeai ceva, la voi nu vezi decat autobaza, trageri de timp si cam atat

Vezi toate comentariile (2)
Comentează