FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, JOI, 21:00, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK, GSP.RO

Clujenii contracarează acuzațiile FCSB-ului: "Discursul lor arată o mare frustrare, vor doar să pună presiune pe arbitri"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 13:29

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, le-a răspuns oficialilor de la FCSB, care acuză că echipa clujeană este favorizată de arbitri.

"Arbitrii greșesc, dar greșesc în defavoarea tuturor echipelor. Discursul steliștilor arată o mare frustrare, noi suntem pe primul loc, cu patru puncte în față, avem cel mai bun atac, cel mai bun golaveraj, avem jocul nostru mai direct, nu unul de posesie, dar foarte eficient.

MM Stoica urmărește să pună presiune pe arbitrii de la meciul de mâine și pe arbitrii care ne vor mai arbitra de acum încolo. E o greșeală ceea ce au făcut cei de acolo. Normal că și Dan Petrescu e deranjat. De ce suntem noi acuzați de greșelile arbitrilor? Cei de la FCSB sunt obișnuiți să facă asta, nici nu ne mirăm, nici nu ne supărăm, nici n-o să-i reproșez lui MM Stoica ce a spus. 

Delegarea lui Hațegan este în regulă. E cel mai bun arbitru din România, fără îndoială. Arbitrează partide la nivel înalt din Europa, e cel mai nimerit să arbitreze acest meci", a declarat Mureșan, la TV Telekom Sport. 

"Meciul cu FCSB va fi sold-out, rețeta financiară e de aproape 100.000 de euro pentru această partidă"
Iuliu Mureșan

Citește și: Război total! MM și Gigi au pus tunurile pe clujeni și insinuează jocuri de culise: "Arbitrii abia așteaptă să acorde penalty-uri pentru CFR" + "Au legăturile acelea vechi!"

  • CFR Cluj - FCSB se joacă joi, 21 septembrie, de la ora 21:00. Duelul va fi în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport 1, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
torinezul
torinezul  •  20 Septembrie 2017, 21:14
Postat de Viorel Stelistul pe 20 Septembrie 2017, 17:56

Tupeu maxim pe acest contrabas-trompeta a lui pazcany. ***, ii prinzi cu oul in gura si ei se jura ca nu fura!!! Din denumire rezulta ca sunt predestinati sa jefuiasca ***! In 2008 *** cativa jucatori de al U Cluj, la ultimul meci (au recunoscut respectivii dupa plecarea din Romania), in 2012 din nou penalty ridicol la Sibiu, meci rejucat si trantit cu U Cluj, acum 5 penaltyuri gratuite in numai 10 etape si *** pozeaza in onest! Nu degeaba ziare din UK si Portugalia listeaza *** intre cele mai corupte cluburi de fotbal din Europa. Numai la noi se pune batista pe tambal in stilul romanesc inconfundabil si camarila lui pazcany continua cu haiduciile!

Semidoctule esti prost . Cine drac te lasa sa iti etalezi tampeniile pe net ???

catalin_cj
catalin_cj  •  20 Septembrie 2017, 20:05
Postat de observator_federal pe 20 Septembrie 2017, 17:26

"Mic copil" zici? Era Clujul loc de pelerinaj - dar organizat, Stoica ala, om civilizat, tinea foarte mult la ordine - multi (clujeni mai ales) au si castigat bani frumosi dar murdari. Daca despre Bancorex, FNI, Albina (si cate or mai fi fost) nu se poate face o referire geografica, in schimb Caritasul este legat pana la identificare cu Cluj. Asta e!

PS Toate cele 3 enumerate au fost strâns legate de București. Ai probleme cu memoria. Clădirea Bancorex ului a fost multă vreme cea mai impozanta din capitala. Iar FNI-ul a fost organizat de Vântul și a fost creat la București fiind o țeapă mult mai mare decât Caritasul și cu implicații în politica.

catalin_cj
catalin_cj  •  20 Septembrie 2017, 19:58
Postat de observator_federal pe 20 Septembrie 2017, 17:26

"Mic copil" zici? Era Clujul loc de pelerinaj - dar organizat, Stoica ala, om civilizat, tinea foarte mult la ordine - multi (clujeni mai ales) au si castigat bani frumosi dar murdari. Daca despre Bancorex, FNI, Albina (si cate or mai fi fost) nu se poate face o referire geografica, in schimb Caritasul este legat pana la identificare cu Cluj. Asta e!

Întâmplător l-am cunoscut pe Stoica ala. Un om modest de felul sau. Impresia mea, trecând peste toate părerile altora, este ca teapa aia a fost organizata de la un nivel mult mai mare, iar căderea a fost planificata. Nu zic ca ar fi rezistat acea mascarada, insa mulți din cei care au câștigat de acolo bani frumoși s-au regăsit mai târziu în politică. Un jaf total la adresa omului de rand. Sa nu uitam ca autoritățile din acea vreme nu au mișcat nici un deget, desi se știa ce s-a întâmplat în alte tari cu acele jocuri. FNI-ul a fost cam același lucru dar făcut pe un termen mai lung. Iar Bancorex a papat banii oamenilor de rand. Diferența dintre cel dintâi și cele din București a fost faptul ca ultimele doua au fost despăgubire din banii statului, deci un mod de a sifona bugetul statului. Vântu ala a fost legat mai apoi de toate figurile politice ale acelor timpuri.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează