FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR 0-1

Clujenii nu se entuziasmează după succesul cu Astra: "Nu ne gândim la titlu" » Ce zice Deac despre plecarea la FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 19:36

CFR Cluj s-a impus în fața Astrei, scor 1-0, dar jucătorii ardelenilor nu se gândesc la titlu. Deac și Marc au comentat succesul.

"Nu ne gândim la titlu. Nu cred că merităm. Am plecat cu un dezavantaj. N-ar fi normal... E prea departe. Noi vrem o clasare cât mai bună, poate să fim pe podium.

Mereu ne-au ieșit meciurile cu Astra, pentru că e o echipă care nu refuză jocul, se desface. Și asta cred că ne avantajează.

Eu îmi doresc să rămân, să ieșim cât mai repede din insolvență, pentru a juca în cupele europene. Dacă nu rezolvăm această problemă, pentru ce mai jucăm", a zis Ciprian Deac la TV DolceSport.

CE A ZIS MARC:

"S-a văzut puțin oboseala atât la noi, cât și la ei. Sunt multe meciuri, toate împotriva unor echipe tari. Nu ne gândim la titlu, avem alt obiectiv. Luăm fiecare meci în parte și vom vedea unde ne clasăm. Sperăm cât mai sus", a zis Marc la TV Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  23 Aprilie 2017, 00:38
Postat de steaua1986forever pe 22 Aprilie 2017, 23:14

Eu inca astept sa vad ce zice Deac despre plecarea la FCSB. Nu de alta, dar scrie in titlu. Am citit articolul si nu m-am lamurit. Probabil e ceva care imi scapa.

Dacă-ți scapă faptul că ăştia's zarzavagii, şi nu, jurnalişti...e ok.Eu m-am obişnuit!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  22 Aprilie 2017, 23:14

Eu inca astept sa vad ce zice Deac despre plecarea la FCSB. Nu de alta, dar scrie in titlu. Am citit articolul si nu m-am lamurit. Probabil e ceva care imi scapa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează