FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Codrea face radiografia atacanţilor transferaţi din Italia de CFR şi Steaua: "Gabionetta e mai rău ca Duarte, Piovaccari e peste Nikolici"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 10 iulie 2013 20:37

Paul Codrea, antrenorul celor de la SS Poli Timişoara, a vorbit despre Federico Piovaccari, noul atacant al Stelei, împrumutat de la Sampdoria.

"L-am văzut pe Piovaccari evoluînd, dar n-am jucat împotriva lui. E jucător de luptă, a înscris destule goluri. Depinde foarte mult de cum va reuşi să se integreze. Nu cred că îi va fi uşor, mai ales că e în atenţia presei şi deja există unele critici.  Steaua are posibilitatea să-l ajute să marcheze 20 de goluri. Eu cred că e peste Nikolici", a spus Paul Codrea la Look TV.

"Ar putea fi unul dintre cei mai buni jucători din România"
Fostul mijlocaş al Perugiei s-a referit apoi şi la Denilson Gabionetta, vîrful împrumutat de CFR de la Parma: "Îl cunosc, e un jucător foarte talentat, dar foarte indisciplinat. A făcut numai probleme pe unde a fost, dar e foarte, foarte talentat! Acum, orice club îl cumpără, trebuie să ştie la ce să se aştepte.

Obişnuia să nu se întoarcă la timp la reunirea lotului, dispărea cîte o săptămînă-două sau chiar o lună. E un fel de Rui Duarte, ba chiar mai rău. Eu zic că dacă ar veni în România, chiar ar fi unul dintre jucătorii cei mai buni. Joacă undeva în bandă, e foarte tehnic, are şi forţă. Din păcate, problemele lui sînt altele, cele din afara terenului", a încheiat Codrea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cfrclujole
cfrclujole  •  16 Iulie 2013, 19:37
Postat de thumbzilla.. pe 12 Iulie 2013, 10:47

Plus ca este o opinie pertinenta.

Si spune glume bune!..:)))

thumbzilla..
thumbzilla..  •  12 Iulie 2013, 10:47
Postat de vladutz13 pe 11 Iulie 2013, 13:07

Da, dar un baiat inteligent si merita sa-i ascultam opinia.

Plus ca este o opinie pertinenta.

vladutz13
vladutz13  •  11 Iulie 2013, 13:07
Postat de dreamer123 pe 10 Iulie 2013, 20:44

codrea = un jucator terminat

Da, dar un baiat inteligent si merita sa-i ascultam opinia.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează