FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Colecție de nume la ACS Poli! După Prince Rajcomar vine "Regele" Elvis Pisas :) » Toate detaliile transferului

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 13:47

ACS Poli nu a făcut multe transferuri în această iarnă, dar toți cei aduși au nume care ar trebui să promită lucruri spectaculoase.

Ultimul sosit în cantonamentul din Antalya al bănățenilor e Everon Romario Elvis Pisas, un tînăr mijlocaș stînga de 21 de ani care evoluase la FC Dordrecht.

Timișorenii și-au rezolvat cel puțin pe hîrtie problema mijlocașului stînga. Everon Pisas a avut prezențe în Olanda atît în prima ligă, cît și în a doua, pentru Dordrecht.

La fel ca un alt nume "spectaculos" transferat în iarnă, Prince Mathilda Rajcomar, acesta are origini în Curacao. ACS Poli pune azi la punct ultimele detalii contractuale cu mijlocașul de 21 de ani.

Tot fără portar

Marea problemă a lui Florin Marin ține de numărul de jucători pe care îl are la dispoziție. A avut constant doar 16 oameni la dispoziție, între care și-au făcut loc mulți juniori. Elek, Goga și Pedro Henrique acuză probleme și nu au intrat în amicale.

De asemenea cel mai nevralgic capitol e cel al portarilor. Pînă la ora actuală ACS Poli stă într-un singur senior în acest compartiment, Mădălin Smaranda, a treia opțiune în toamnă, fără prezențe în Liga I.

Amical cu Levski

ACS Poli a cedat drastic în ceea ce părea cel mai notabil test al iernii, scor 1-4 cu Botev Plovdiv. Totuși, bănățenii și-au mai bătut în cuie un test tare în Turcia, neanunțat inițial.

Vor juca și cu Levski Sofia, grupare aflată pe locul 2 în Bulgaria și unde s-a transferat chiar Srgian Luchin din cauza crizei de la timișoreni. Meciul se va juca mîine de la ora 17.00.

Acspolitimisoara.png BURSA TRANSFERURILOR LA ACS POLI TIMIȘOARA

Antrenor: Florin Marin (confirmat)
Veniri: Rajcomaar (liber de contract)
Plecări: Luchin (Levski), Ed. Pap, Segovia (contracte reziliate), Artean (CSM Rîmnicu Vîlcea - împrumut)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează