FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Coleg cu Van Persie? Două cluburi importante din Europa vor să cumpere un fotbalist de la Viitorul!

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iunie 2017 17:52

Viitorul n-a vândut niciun jucător în această vară, însă ofertele curg pe adresa campioanei. Ultimul fotbalist pentru care există interes e Romario Benzar.

Căpitanul Viitorului a făcut un sezon foarte bun, reușind să debuteze și în echipa națională, iar acum e dorit de două echipe din Turcia, Fenerbahce și Trabzonspor.

Jurnaliștii turci anunță că fundașul dreapta de 25 de ani ar putea fi coleg în viitorul apropiat cu jucători precum Valbuena, Van Persie sau Skrtel.

Fenerbahce a terminat campionatul din Turcia pe locul 3 și va juca în Europa League. Formația turcă se luptă an de an la titlu.

1.600.000 €e cota de transfer a lui Benzar, conform transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
calinescu_
calinescu_  •  24 Iunie 2017, 19:29

I-A MARIT DAUM COTA SI AMARATULUI ASTA .....!!!! TOATE LOTURILE NATIONALE DE LA JUNIORI PANA LA ECHIPA NATIONALA CARE SE BAZEAZA PE PRODUSELE LUI HAGI SUNT LA PAMANT ....!!!!

ion_palnie
ion_palnie  •  24 Iunie 2017, 18:36
Postat de ion_palnie pe 24 Iunie 2017, 18:11

Cred ca va ajunge

Coleg cu Florin Piersic hahahaha hahahaha

ion_palnie
ion_palnie  •  24 Iunie 2017, 18:11

Cred ca va ajunge

Vezi toate comentariile (3)
Comentează