LIGA 1    •   RAPID

Coman: "Nu m-a ajutat nimeni, am stat şi la Rapid II pentru echipa asta"

Ovidiu Ioaniţoaia

Nu Craiovei!

Miercuri, 24 Noiembrie 2010

Portarul rapidist Daniel Coman a vorbit despre relaţia cu Mircea Bornescu şi a precizat că a acceptat să joace şi la formaţia secundă a clubului, nefiind ajutat de nimeni.

"Relaţia noastră este foarte bună, în fiecare zi vorbim la telefon. Indiferent dacă suporterii mă vor huidui sau mă vor încuraja, eu voi fi toată viaţa rapidist.
Vreau să fac tot ce ţine de mine să ajut echipa să îşi atingă obiectivele", a spus sec Coman la sportro.

Apoi a continuat: "Mi-am dorit mult să rămîn la Rapid, am stat şi pe la echipa a doua o perioadă, iar atunci nu m-a ajutat nimeni".

"Eu nu am probleme cu suporterii, sînt doar cîţiva care mă contestă, dar nu doresc să vorbesc despre ei", a mai spus Coman.

Într-un sondaj pe gsp.ro, la întrebarea "Care ţi se pare mai bun dintre Bornescu şi Coman?", 72% dintre cei aproape 6.000 de votanţi l-au indicat pe Bornescu.

Comentarii (20 ) Adaugă comentariu

gio1  •  25 Noiembrie 2010, 13:52

Nu mai plinge mai caraghiosule! cine te-a pus sa vi la o echipa cu portar ff bun (dupa ce ai plecat pe fuga!)????

aplauze  •  25 Noiembrie 2010, 01:34

Din partea mea sa ajungi tot acolo unde ai fost adica la echipa a 2 ca la prima echipa trebuie sa apere Bornescu .....Daca aperi u s-ar putea sa pierdem aiurea anumite meciuri ....cea ce nu vreau .....Sau poti sa pleci la iarna

dcasanovax  •  24 Noiembrie 2010, 21:19

Dani Coman !

gabriel_tabacaru  •  24 Noiembrie 2010, 20:21

da dani ai stat la echipa a doua k nu-ti convenea salariul.da ala iti facuse contract de 300mii de euro.... ce ma vroiai? era destul de bine... lumea de asta te numeste tradator.Lumea cu timpul o sa te accepte aici avand in vedere cat ai scos in trecut.FORZA RAPID

virusrapidist  •  24 Noiembrie 2010, 19:34

ejti prost frate nu te supara ca iti zic...a plecat de bunavoie?...asta sa o crezi u ...toti au plecat din cauza sefilor ...daniel niculae...buga....pancoo...ii numesti tradatori ca au plecat la alta ekipa????..au plecat din cauza conduceri da u esti prea orb

maxx1923  •  24 Noiembrie 2010, 18:01

Lasati-o in pm de vrajeala.Cum sa dea Coman meciul oilor in Uefa???In ambele manse a primit un singur gol de la suedezul banel si n-a fost din vina lui. Am mai auzit de aiurelile astea dar nu le cred.Respect Dani!

osamafzr  •  24 Noiembrie 2010, 15:46

Dani mereu in inimile noastre (a suporterilor adevarati). cine il injura , inseamna ca a uitat ce a facut Coman pentru rapid ! Cand a plecat la brasov (pt bani) a plecat datorita greselilor facute de conducerea Rapid-ului si nu pentru ca el tinea mortis sa plece. Nu uitati ce au facut Daniel Niculae , Buga,Ilyes , Malda,Coman,C-tin pentru Rapid ! respect maxim pentru acesti jucatori si pentru Razvan Lucescu & D. Gheorghe !

fzr09  •  24 Noiembrie 2010, 14:29

cat e biletu pt meciul de sambata??

pedrogar  •  24 Noiembrie 2010, 14:18

Eu zic sa lasam rautatile si sa ne concentram pe jocurile echipei ca sa mearga bine si sa ne atingem obiectivul. Bornescu si Coman sunt unii dintre cei mai buni portari din Romania asa ca ar trebui sa ne mandrim cu asta. Imi vine sa plang cand ma gandesc la perioada nu de mult trecuta cand aveam niste petarde de portari si au mancat o gramada de meciuri. Nu multe echipe au 2 portari de valori apropiate si asta face mult. Hai Rapid.

aplauze  •  24 Noiembrie 2010, 14:16

Dutetare.ro coman si lasa-ne.....Oare meciu asta din cupa cu steaua tot asa l-ai vandut ca pe ala din uefa ? Lasa-ne ca ne-am saturat de tine

Vezi toate comentariile (20)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii

1500 de caractere ramase