FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Coman vrea să dea lovitura de graţie Rapidului » "Am făcut un pas înainte, o să cîştig titlul la Vaslui"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iulie 2012 19:45

Dani Coman a semnat ieri cu FC Vaslui şi crede că a luat cea mai bună decizie. Portarul s-a săturat să fie înjurat de către suporterii rapidişti şi îi anunţă că alături de Wesley şi compania va reuşi să cîştige titlul

- Dani, de ce ai ales oferta Vasluiului?
- Mi-am reziliat contractul cu Rapid şi chiar eram ca şi semnat cu Anorthosis Famagusta. Dar am primit un telefon de la domnul Porumboiu, mi-a prezentat proiectul de aici şi pînă la urmă am ales să rămîn în ţară. El m-a dorit cel mai mult.

- Regreţi plecarea de la Rapid?
- Am petrecut o perioadă frumoasă, nu o să uit niciodată. Din păcate, s-a terminat, iar acum gîndul meu este doar la Vaslui.

- Ai plecat şi din cauza fanilor?
- Poate doar din cauza lor. Era acea parte a galeriei care mă înjura la fiecare meci. În schimb, erau mulţi alţii la tribune şi chiar la peluză care mă aplaudau şi îmi scandau numele.

- Crezi că vei fi înjurat duminică în Giuleşti?
- Sînt sigur, la fel de sigur sînt că fanii adevăraţi nu vor uita ce am făcut acolo. Totuşi, eu am făcut un pas înainte, m-am dus la o echipă cu stabilitate financiară şi care îşi doreşte titlul. Sînt sigur că îmi voi îndeplini şi ultimul vis, să cîştig un campionat.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (131)
dehasdeu
dehasdeu  •  19 Iulie 2012, 09:34

Eu personal regret plecare lui Dani la Vaslui, insa nu pot decat sa-i doresc mult scucces si sa castige toate trofeele pe care nu le-a castigat cu Rapid. Pentru cei care-l contesta in continuare nu pot decat sa le transmit ca vor vedea sezonul acesta a insemnat plecarea lui Dani.

burgundy
burgundy  •  18 Iulie 2012, 21:52

curv. exista apelativul asta p barbati?

xstream
xstream  •  18 Iulie 2012, 20:56
Postat de steaua.libera pe 18 Iulie 2012, 20:54

ai dreptate. nu luau UN gol, luau mai multe:))

co rect :))

Vezi toate comentariile (131)
Comentează