FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Comentariu de Cătălin Popescu » Armata și victoria ei!

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2015 10:00

"Am învins! Nu mai au ce să facă! E o victorie importantă!".

Avînd în vedere că declarația aparține unui locotenent-colonel din Armata Română, unul care activează în MApN, ai zice că am reușit să-i blocăm pe ruși pe malul Prutului sau pe bulgari la Dunăre sau măcar niște rechini rătăciți pe litoralul românesc.

Da' de unde?! Florin Talpan, juristul MApN, vorbește despre procesul pe care l-a cîștigat împotriva clubului Steaua în ceea ce privește marca. Declarația a fost făcută pentru DigiSport după ce ÎCCJ a respins contestația în anulare a steliștilor.

Sigur, dreptatea e de partea dumnealui, așa s-a pronunțat justiția, dar entuziasmul domnului Talpan e de neînțeles, mai ales acum, într-un moment în care Europa fierbe în așteptarea războiului. Sau poate că Armata Română va pune pe uniformă sigla Stelei pentru că refuz să cred că MApN-ului îi arde acum să creeze o echipă de fotbal pe care să o finanțeze, așa cum a fabulat același Talpan.

Cum să facă să se întîmple acest lucru cînd din ce în ce mai multe state UE măresc bugetul pentru apărare? Și pentru ce să ai o echipă de fotbal fără drept de a evolua vreodată în Europa?! De fapt, planul e simplu: Gigi, finanțator al Armatei.

"Ne gîndim serios să cerem despăgubiri pentru că s-au folosit de marcă ilegal. Oricum, dacă nu ne facem echipă, vom organiza o licitație și marca o va lua cine oferă mai mult", a mai spus Talpan.

O singură întrebare se mai impune: de ce procesul a început în 2011 și nu în 2003, cînd Becali a luat Steaua? Pînă acum 4 ani marca a fost folosită tot ilegal sau atunci cînd se închid ochii se consideră că e legal?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (53)
christiano0
christiano0  •  27 Aprilie 2015, 12:30

Sa fim seriosi, nu poti crede ca peluza Stelei nu tine cu Steaua sau vrea raul Stelei. Ei au fost meci de meci, chiar si in deplasare, e clar ca sunt "trup si suflet pt culori" Noi, inclusiv eu, cei care comentam aici pro-FCSB, mergem la meci o data pe lunã. E clar ca avem nevoie de peluze, stadionul nu are farmec fara ei. Sa speram ca Becali va ajunge la o "intelegere" cu Armata. O zi buna!

irinaspi
irinaspi  •  27 Aprilie 2015, 10:38

In sfirsit un articol destept. Toti se uita la ce face Becali...De ex. Becali trebuie sa sprijine fostii stelisti ajunsi cu probleme.Pai daca Steaua este a armatei de ce nu o face armata?De fapt Dukadam a dat cel mai bun raspuns.Armata nu ca nu l-a ajutat dar atunci cind s-a accidentat s-a descotorosit de el...Cineva imi spunea ca de fapt ajutorul armatei ar fi fost ca a fost angajat la fontiera...Cum ar fi ca pe Rusescu Gigi sa- l angajeze paznic pe la palat cind de fapt Rusescu are nevoie de ajutor medical?... Ma intreb daca suporteri suparati pe Gigi in legatura cu puscaria urmaresc echipe ca Barcelona ,Bayern sau Juventus echipe care au facut mult mai mari rele decit Gigi...Eu cred ca urmaresc...

hmmmm
hmmmm  •  27 Aprilie 2015, 10:22

Daaaaaaaaaa.... sunt curios sa vad ce o sa spui cand Ministerul Transportului va face acelasi lucru cu Rapid... E de ajuns un precedent ca sa inceapa toti sa stoarca de la fraierii care au intretinut aceste echipe, mai bine sau mai rau cum au putut ei. De ce nu au zis nimic pana acum? De ce nu au cerut bani din 1991 cand ei nu au mai bagat nici un ban la echipa? Nu e nici vorba aceeasi situatie ca la Timisoara sau CSU. Si nu inteleg ce vor asa zisii suportori ai Stelei, e clar ca este aceeasi echipa... nu va mai da *** bani baieti? ***... vai de capul vostru si vai de acest club daca sta in suporteri ca voi...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează