FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CONCORDIA CHIAJNA 2-1

"Comisarul" Moldovan e mulțumit că n-a luat multe de la FCSB: "Recunosc că m-am gândit la asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 22:54

Ion Moldovan, antrenorul Concordiei Chiajna, s-a arătat nemulțumit de meciul pierdut cu FCSB, scor 1-2, însă recunoaște că se aștepta ca roș-albaștrii să marcheze multe goluri.

"M-a nemulțumit rezultatul. Mă așteptam la mai mult. Eram convins că cei de la Steaua ne vor considera victime sigure și am încercat să ripostăm. Având în vedere evoluția celor de la FCSB, ne-am pus și problema să nu luăm multe, dar știu care e calitatea jucătorilor pe care îi antrenez și eram sigur că acest lucru nu s-ar întâmpla totuși.

Să nu uităm că la ultima fază puteam marca, dar am tras în primul adversar. Ne-am fi dorit mai mult. Ca joc am fost mult mai bine ancorați în realitate. Meciul cu Craiova a fost un moment-cheie (n.r. 1-2 în etapa a 15-a). Băieții au căzut după acel meci și asta s-a văzut în meciul cu Iași (n.r. 1-3 în etapa a 16-a)", a declarat Moldovan la TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
chim_jong_unu
chim_jong_unu  •  06 Noiembrie 2017, 09:13

Trompa lui ăsta e comparabilă doar cu furăciunile fici5buciștilor ...

blatistu49
blatistu49  •  06 Noiembrie 2017, 07:40

articol de *** jiji ist

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează