FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - FCU CRAIOVA

Îi forțează mâna lui Becali! Performanța atinsă de Andrea Compagno cu golul din FC Argeș - FCU Craiova

Andrea Compagno (26 de ani) a deschis scorul în minutul 3 al meciului dintre FC Argeș și FCU Craiova, profitând de o greșeală copilărească a lui Iasmin Latovlevici (36 de ani).
Andrea Compagno (26 de ani) a deschis scorul în minutul 3 al meciului dintre FC Argeș și FCU Craiova, profitând de o greșeală copilărească a lui Iasmin Latovlevici (36 de ani).

Articol de - Publicat vineri, 12 august 2022 22:42 / Actualizat vineri, 12 august 2022 23:18

Andrea Compagno (26 de ani) a deschis scorul în minutul 3 al meciului dintre FC Argeș și FCU Craiova, profitând de o greșeală copilărească a lui Iasmin Latovlevici (36 de ani). Italianul a reușit „dubla” în minutul 85.

Andrea Compagno este un vârf italian veritabil. Știe să profite de fiecare oportunitate ivită, iar acest lucru a putut fi observat perfect în minutul 3 al disputei de la Pitești, contra lui FC Argeș. 

Dan Petrescu chiar are dreptate! Doar două echipe din Europa au avut un program mai sufocant decât CFR Cluj
CFR Cluj
Dan Petrescu chiar are dreptate! Doar două echipe din Europa au avut un program mai sufocant decât CFR Cluj

Atacantul lui FCU Craiova a fost pe fază în momentul în care Latovlevici a trimis o pasă greșită în propria treime. A înscris cu o execuție elegantă, fără preluare, peste Greab. 

În minutul 75, Compagno a mai punctat o dată, un șut bine plasat din interiorul careului. 

Andrea Compagno, cel mai în formă atacant din Liga 1

Andrea Compagno a ajuns la 15 goluri în anul calendaristic 2022, record în Liga 1. Are o serie impresionantă, câte o reușită în fiecare dintre ultimele 4 runde, contra lui CFR Cluj, FCSB, CS Universitatea Craiova și FC Argeș. 

Top cei mai buni marcatori din anul calendaristic 2022:

  • Andrea Compagno - 15 goluri;
  • Gabriel Debeljuh - 13 goluri;
  • Florin Tănase - 12 goluri;
  • Mihai Roman II - 10 goluri;
  • Daniel Florea, Gustavo, Alexandru Tudorie - 8 goluri.

Andrea Compagno, dorit la FCSB

Gigi Becali (64 de ani), patronul de la FCSB, a dezvăluit că l-a contactat pe Adrian Mititelu, finanțatorul de la FCU Craiova, pentru Andrea Compagno (26).

„Nu avem atacant. Îi avem pe Rusu și Ianis. Nu te poți bate în Europa cu Ianis Stoica. E posibil să crească, dar la ora asta nu este ce trebuie. O să se supere dacă aude, dar așa e. Nu înscrie, deși are ocazii clare. Dar calități are, «bicuiește» fundașii, aleargă mult. Dică asta vrea, a zis că asta-i place la el, că este arțăgos în față.

Oricum, 100% mai luăm un atacant. Aseară, de exemplu, ca să vă spun, am vorbit cu cineva care e prieten cu Mititelu pentru Compagno, dar Mititelu a spus că nu îl vinde, că vrea în play-off.

Mi l-a propus cineva acum vreun an, pentru 350.000 de euro. Am zis că îi dau 350.000 de euro să mă lase în pace. Acum am spus că dau 500.000, nu 300.000! Bine, mai întâi am oferit 400.000, apoi am urcat”, a declarat Becali la Pro Arena.

Suntem aproape să aducem un alt atacant cu gabarit, care să poată să facă pressing. Gigi a transmis o ofertă pentru Compagno, care are o clauză de 3 milioane de euro. Îl știu pe Adrian Mititelu, nu se va mișca jucătorul de acolo sub această sumă
- Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO FAZĂ Liga 1. Fanii și comentatorii au răbufnit la Rapid - FC Argeș 2-1: „Ofsaid?! E incredibil ce a făcut VAR-ul!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Bonus nesperat pentru Becali! A primit de 5 ori banii investiți

FCSB a împrumutat un fotbalist la CS Mioveni! Ultimele achiziții l-au scos din planurile lui Dică

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
george.br
george.br  •  13 August 2022, 10:24

Astia sunt ziaristi-suporteri! Bat intr-una apa-n piua cu interesul lui Gigi al lor pentru Andrea, ca poate-poate iese ceva din asta. Mai puneti-va pofta-n cui, mai baieti!

.kuba
.kuba  •  13 August 2022, 00:13

La ce bani ofera mea Cici, poate sa il ia pe Balan.

FCUCraiova
FCUCraiova  •  13 August 2022, 00:12

Astia tôt insista cred ça mititelu il vinde pe El Matador la fcsb , doar in visele lor *** va ajunge la ei , Forza Stiinta Forza PeluzaSud97

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează