FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Comparație amuzantă și acuze dure după o demitere neașteptată în Liga 1: "Sunt un fel de Guy Roux, nu?" :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 martie 2017 11:43

Demis de la FC Voluntari, Florin Marin este dezamăgit și s-a simțit lucrat de fotbaliștii experimentați ai echipei. Tehnicianul face însă și câteva glume pe seama acestei plecări și se compară cu un legendar antrenor. 

"Sunt dezamăgit de ce s-a întâmplat. Anul trecut, cum ați zis, am venit într-un moment foarte greu al echipei. Veneau după 6-7 înfrângeri și echipa era demoralizată. Urmau jocuri foarte grele cu Petrolul și Timișoara.

Dacă nu se câștiga cu Petrolul, nu mai ajungeam nici la baraj. Retrogradam direct. Au apelat la serviciile mele, am venit cu sufletul deschis și nu-s numai meritele mele.

Dar cred că a contat și experiența mea. Dacă vă mai aduceți aminte, sezonul trecut Voluntari a schimbat 6-7 antrenori. Eu am rezistat 10 luni. Deci cred că sunt un fel de Guy Roux (tehnician care a stat 42 de ani pe banca lui Auxerre).

Sunt 3-4 jucători care au un cuvânt greu de spus la echipa asta și cred că i-au influențat și pe ceilalți. Nu e greu de dedus care sunt acești fotbaliști. E vorba de cei cu experiență. Pe mine asta m-a dezamăgit", a zis Florin Marin pentru TV Dolce.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează