FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Comparaţie stranie făcută de Marius Şumudică: "E ca elicopterul căzut în lacul Siutghiol" :S

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 03 ianuarie 2015 13:49

Rapid trece prin cele mai grele momente din ultimii 20 de ani, fiind pe ultimul loc după prima parte a campionatului, iar noua conducere e nevoită să schimbe totul pentru a putea salva echipa de la retrogradare. 
Fostul jucător şi antrenor al Rapidului, Marius Şumudică, a făcut o comparaţie bizară între clubul din Giuleşti şi elicopterul căzut în lacul Siutghiol.

”Va fi destul de greu pentru Rapid să se salveze. Depinde de ceea ce se va face acolo, de suporteri. Dacă fanii vor înţelege să lase deoparte disensiunile şi să fie uniţi, atunci sînt şanse să se salveze.

Şi antrenorul este important. Rapid are nevoie de un antrenor care să ştie spiritul, farmecul Giuleştiului, care să trăiască tumultul tribunei, să pună suflet în ceea ce face.

Consideraţi că această echipă este ca acel elicopter care a căzut în mijlocul lacului. Asta trebuie să facă în momentul respectiv antrenorul, să sară, să se ducă în apă şi să-i salveze pe cei care au căzut”, a spus Şumudică conform DigiSport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (6)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 Ianuarie 2015, 17:13

Daca te uiti la numarul de aparitii in presa ale lui Jumulica iti imaginezi ca asta antreneaza o echipa de pe locurile 1-3 sau ca e vreo mare glorie a fotbalului romanesc. Cand colo, el a fost un jucator submediocru, la o echipa de pluton, iar ca antrenor are multe echipe retrogradate, chiar acum antrenand la o echipa retrogradata deja. Si cu toate astea, il vedem aproape zilnic pe acest zlatar prin presa. Oare sa fi invatat de la idolul lui, Lucescu Jr, cum e sa scoti jurnalistii la o ciorba? Astia pentru o friptura sunt in stare sa te scoata geniul carpatilor

caminero
caminero  •  03 Ianuarie 2015, 16:34

Plînge după tonele alea de "fer" de pe fundul lacului ....

sorin58
sorin58  •  03 Ianuarie 2015, 14:45

Ghertzoiu asta iar delireaza.......

Vezi toate comentariile (6)
Comentează