FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Complot la Dinamo » Vor să scape de o legendă a clubului

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 07 decembrie 2014 13:44

Dănuţ Lupu crede că cei din conducerea lui Dinamo vor să scape de legenda dinamovistă.

" Ionel Dănciulescu a fost numit la club pentru a se scăpa de el. Cei din conducere vor să îl îndepărteze de la echipă.

Dacă eram în locul lui, nu acceptam. Nu cred că se va putea impune în faţa jucătorilor şi că va face mare lucru, dar îi doresc din tot sufletul să reuşească", a declarat Dănuţ Lupu pentru DigiSport.

"La Dinamo, Constantin Anghelache face tot. El face transferurile, el antrenează, el ia toate deciziile. Din cauza lui a plecat Flavius Stoican. Cred că Ionuţ Negoiţă şi-a dat seama că Anghelache face rău şi va deveni mai activ în treburile clubului. Cred că aducerea lui Daniel Stanciu a fost ideea lui Negoiţă. Stanciu s-ar implica mult în organizarea clubului şi ar fi bună numirea lui", a declarat Vladimir Cohn la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
reddogsv
reddogsv  •  08 Decembrie 2014, 09:38

Eu as spune ca daca e vb de Lupu nu e nici un complot. E doar UN COMPOT!

reddogsv
reddogsv  •  08 Decembrie 2014, 08:39
Postat de unico_biancorossi pe 07 Decembrie 2014, 13:44

Ete fleosc. Hai ca s-a mai trezit si Lupu dintr-o betie si a vazut ca e Decembre.

Când e rostul de un mic scandal, presa in acceseaza pe singurul ,,om de fotbal competent'' si disponibil non stop: Danut Lupu!n Felicitari GSP!

sorin.pch
sorin.pch  •  07 Decembrie 2014, 19:57
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

l-ai bagat in ceata, :))) ai prea mari pretentii de la unii ca el, alde "haidi stiaua", sunt convins ca el nu conoaste jucatorii, istoria si nici macar rezulatele propriului club si tu vorbesti despre adevarati fotbalisti?! pt el fotbalul incepe cu, claudiu raducanu si se termina cu dodel :)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează