FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

Comunicat FRF după ce TAS a menținut penalizarea lui ACS Poli: "Descurajăm atitudinile care aduc prejudicii fotbalului românesc"

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 martie 2017 18:17

Federația Română de Fotbal a emis astăzi un comunicat în care răspunde acuzațiilor lui Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli, cel care a răbufnit după ce TAS a menținut penalizarea timișorenilor de 14 puncte.

"Federația Română de Fotbal constată cu surprindere și nedumerire că decizia TAS în ceea ce privește situația clubului ACS Poli Timișoara a fost interpretată în mod eronat, iar reacțiile în urma acesteia lezează în mod nedrept imaginea FRF.

Declarațiile publice ale antrenorului Ionuț Popa, potrivit cărora suporterii ACS Poli ar dori "să calce în picioare tot ce e legat de FRF", "să facă vandalism la vestiare, cu mașinile arbitrilor și observatorilor trimiși de Federație", proiectează scenarii construite pe false premise.

Înainte de a clarifica această situație, dorim să ne declarăm profund împotriva oricăror reacții de acest fel la o decizie a unei instanțe și să descurajăm în totalitate orice atitudine de tipul acesta prin care se aduc prejudicii fenomenului fotbalistic.

Federația Română de Fotbal a susținut la TAS regulamentele în vigoare, fără a putea fi acuzată de rea-credință, iar LPF, în calitate de organizator al competiției Liga 1, a fost instituția care a propus atât impunerea unui barem minim de puncte, cât și sancționarea cluburilor care nu îl îndeplinesc, precum și depunctarea clubului", se arată în comunicatul publicat pe site-ul frf.ro

  • Bănățenii se află pe locul 13 în clasament, cu 13 puncte.
  • Fără depunctarea de 14 puncte, aceștia s-ar fi aflat pe locul 10.

"Aseară am plecat de la stadion mai târziu, m-au reţinut un grup de 14-15 suporteri. Discuţia m-a bulversat pur şi simplu. Ei erau atât de porniţi, am auzit atâtea blesteme la adresa FRF. Ne-au spus să călcăm în picioare tot ce e legat de FRF, inclusiv să nu mai participăm în Cupa României.

Au vorbit şi de maşini sparte ale arbitrilor, dar nu eu nu pot să fiu de acord cu aşa ceva. Nu pot să fiu de acord cu această stare, dar, vrând - nevrând, s-a creat o stare de nervozitate. Voi încerca să aplanez această stare, dar e greu când grupul e nemulţumit.

FRF a făcut demersuri împotriva noastră, eu consider că nu trebuie să se ajungă la TAS. A fost plătit un avocat bun din România. Le voi spune jucătorilor să se răzbune într-un corect, nu abuziv, cu ambiţie şi determinare" Ionuț Popa, antrenor ACS Poli

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
983732924972315
Soos Vilmos  •  03 Martie 2017, 22:38

Este greu de crezut ca imaginea *** pe nume frf poate fi lezata . Conducatorii acestui for pot fi numiti groparii fotbalului romanesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

id45
id45  •  03 Martie 2017, 20:20

Dragi tovarasi si pretini ai frf ! Situatia grava in care se afla sportul romanesc in speta fotbalul , vi se datoreaza in mare masura ! Sa nu dam vina pe democratie , pe faptul ca nu a fost bine inteleasa etc . Ati facut greseala sa distrugeti fotbalul romanesc aducand in Romania , non-talente de afara veniti pe bani grei dar nu munciti . Au fost unele exceptii , se vede la unii jucatori care au state vechi la echipe in rest doar niste plimbareti . Ati avut campionatul tineret -sperante ce aducea mereu viitori jucatori chiar de nationala , dar infatuarea si prostia face ravagii in spatiul Carpatic de 28 de ani ! Apoi , cireasa de pe tort ... ati facut un campionat de doi lei ... daca , Bucurestiul avea 6 echipe ... jucau intre ele ... nu v-ati gandit la valoarea campionatului , ci doar la profit !!! Aveti echipe in insolventa care joaca in play-off si care poate castiga un campionat ... exact ca un demnitar , care prins face puscarie dar nimeni nu-i ia nici un ban ... tipic romanesc ! ... sa fac rost de o goarna ... sa va sune .... TREZIREA ??? ... sau riscam sa avem in 10 ani derby --- FCSMT - Avantul Hotopanda srl !!!

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  03 Martie 2017, 19:46

*** *** ***,***, *** ***?O fac cu sentimentul ca nu ...lezeze nimic și nu jignesc pe nimeni pentru ca voi sunteți un NIMENI!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează