FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Comunicat oficial în cazul Budescu: "Negocierile sunt aproape finalizate!"

Budescu la antrenament cu Astra
Budescu la antrenament cu Astra

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 iulie 2016 14:55

Constantin Budescu s-a antrenat aseară alături de Astra Giurgiu, iar toate semnele par să ducă spre un transfer al acestuia la echipa de la care a plecat în China.

Exact asta spune și site-ul oficial al clublui, care dezvăluie faptul că Budescu se află în negocieri avansate cu formația campioană.

" Constantin Budescu a participat la antrenamentul de joi seară al campioanei Astra Giurgiu (desfăşurat la Ploieşti), efectuând prima şedinţă de pregătire, separat de colegii săi, deocamdată, fostul căpitan al alb-negrilor vizând reacomodarea la efort, după o perioadă destul de lungă în care a fost accidentat.

Transferat la începutul anului în liga secundă din China, la Dalyan Yifang, internaţionalul român are acceptul asiaticilor de a reveni în fotbalul românesc, sub formă de împrumut, până în iarnă, cel puţin, negocierile dintre „Budi” şi Astra, pentru semnarea unui contract vizând această perioadă fiind aproape finalizate", este anunțul postat de Astra pe site-ul oficial.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (28)
rovelim
rovelim  •  30 Iulie 2016, 10:12

*** Pe Gigi Becali il poti acuza de orice dar in nici un caz ca a furat ceva.Mare e gradina asta ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  29 Iulie 2016, 19:29

dupa cum se vede, orezul ingrasa...

1745flo
1745flo  •  29 Iulie 2016, 19:23
Postat de nebraska pe 29 Iulie 2016, 18:41

Nea gigi nu minte ca-i mare pacat!...nu mai radeti ma,el plateste sa i se ierte pacatele.Dai un ban dar stai in fata,el crede ca si Sfantul Petru o sa-i accepte mita.

Filozofia lui nea gigi e de grupa mica de la gradinita! El merge la biserica si cand se roaga-i spune lui D-zeu: " da Doamne, recunosc ca am furat si ca mi-am insusit merite necuvenite in detrimentul a milioane de romani, dar uite, ca sa nu fi suparat pe mine, iti fac si tie parte! Fac biserici din ce am furat, dau la popi, invat cantece si psalmi pe de rost ca da bine, ascult doar Trinitas in limuzina, ma urc pe muntele Athos! Si uite asa mi-am rascumparat toate pacatele Doamne!"

Vezi toate comentariile (28)
Comentează