FOTBAL  »  Superliga  »  COMUNICAT

Comunicatul Viitorului după articolul Gazetei: "Florinel Coman nu a avut niciodată astfel de probleme"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 22 august 2017 21:58

Campioana en-titre Viitorul a emis astăzi un comunicat de presă în care îi ia apărarea lui Florinel Coman, după ce Gazeta Sporturilor a scris astăzi un articol în care a scos la iveală problemele grave extrasportive pe care le are jucătorul de 19 ani. 

Florinel Coman nu are o o imagine prea bună în rândul apropiaţilor, care susţin că fumează, bea alcool şi pierde frecvent nopţile în cluburi. (Citește AICI articolul integral)

"Conducerea clubului Viitorul este profund dezamăgită de modul jignitor în care cotidianul Gazeta Sporturilor a decis să publice astăzi, 22 august, un material referitor la jucătorul Florinel Coman, intitulat " Portret de golan".

- Conform Dex, cuvântul golan este definit astfel: Om fără ocupație, care bate toată ziua drumurile fără să facă nimic util; derbedeu, om sărac, zdrențăros, care nu are cu ce se îmbrăca.
- Jucătorul Florinel Coman este plecat de acasă încă de la vârsta de 12 ani și în toți cei șapte ani petrecuți la Viitorul nu a avut niciodată probleme extrasportive. A locuit, în toată această perioadă, în cadrul căminului clubului alături de ceilalți juniori ai academiei și niciodată vreunul dintre antrenorii pe care i-a avut la grupele de juniori nu a semnalizat vreun act de indisciplină.
- Florinel Coman a dat mereu dovadă de profesionalism, a avut o atitudine care i-a permis să progreseze foarte mult, astfel că a devenit un obișnuit al loturilor reprezentative de juniori și tineret ale României. A ajuns unul dintre vârfurile generației sale și, ca dovadă, a intrat în atenția unor cluburi importante din Europa. La doar 19 ani este unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria clubului constănțean.
- Florinel Coman este major și ca urmare are dreptul de a decide singur ce dorește să facă atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.
- Titlul articolului din Gazeta Sporturilor este unul extrem de jignitor, atât față de jucător, cât și față de clubul FC Viitorul. Considerăm la fel de grav faptul că și acest articol defăimător, ca și altele publicate din momentul câștigării titlului de campioană de către FC Viitorul, nu este semnat, iar autorul sau autorii nu dau dovadă de profesionalism și curaj de a-și asuma lucruri care nu sunt adevărate și prin care se încearcă doar denigrarea și formarea unor păreri total greșite.
- Cei care se ascund în spatele acestor articole nu fac altceva decât să aducă grave deservicii unor jucători și unui club care dorește, încă de la înființare, să își aducă aportul la dezvoltarea fotbalului romanesc.
- Acceptăm critica atunci când ea este argumentată, când este corectă, dar nu putem accepta să fie prezentate lucruri care nu au absolut nicio legătură cu realitatea și prin care se dorește știrbirea unui sezon în care FC Viitorul a răsturnat toate pronosticurile și a devenit în premieră campioana Ligii I", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Viitorului. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
917112341694813
Costin Tudor  •  23 August 2017, 13:30

Se pare ca intra in normalitate ca acest ziar sa se ocupe de orice altceva decat de sport. O intreaga generatie de ziaristi a crescut in Romania invatata sa caute in *** decat sa promoveze sportul. Orice magarie , barfa sau rautate e redata cu voluptate de acest ziar in detrimentul performantei si a sportului in general. Veti gasi in aceasta fituica mai multe stiri de scandal decat in tabloide. Declaratia lui Contra ( cu fustita) e redata si mentinuta din ziar de zile bune dovada inteligentei acestor ziaristi si a culturii deosebite pana la care ajung. E adevarat nivelul sportului in Romania e jos dar nivelul celor cate scriu despre fenomen e sub orice critica. Nu sinteti ziaristi de sport ci de cancan din pacate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

whiteredarad
whiteredarad  •  23 August 2017, 10:44

A-l face pe cineva "golan", a-l defaima nu este o intrepridere, care sa aduca laude autorului ( care, in plus, ...nu se semneaza....). Atacurile frecvente ale GSP, incepute de dl Stucan si continuate de nume notabile, la GSP,, au un singur scop : decredibilizarea investitiei lui Hagi, si scaderea cotelor jucatorilor lui, a increderii in echipa. Mijloacele utilizate sint ....perverse. Chiar Hagi a spus ca obtinerea titlului este un miracol, care nu poate fi repetat, usor. Care sa fie dedesupturile criticii desantate a lui Hagi ( proprietar, manager, antremor ) , spijinirea lui Vochin, care si dansul a vorbit urat de Hagi ?. De ce sa lovesti un tanar de 20 de ani, in momentul unui transfer, care il poate propulsa mai sus ?. Explicatii clare nu am, micimea sufleteasca, partizanatele,invidia bucuresteneasca veche, de cind ma stiu, si ...sigur placerea de a batjocori, de adistruge, o chestie pur romaneasca , de succes Dati-i inainte, veti ajunge frecventabili,.....ca Dl Ioanitoaia ! Cu tristete constat ca tot mai rar gasesc motive sa deschid acest site, in care majoritatea articolelor si comentariilor sint de sorginte....***, cu jigniri, ura,si placerea de a distruge.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  23 August 2017, 05:19

Fraza cheie a acestui Comunicat este: "Florinel Coman este major și ca urmare are dreptul de a decide singur ce dorește să facă atât pe plan profesional, cât și pe plan personal". Aceasta fraza de fapt lasa sa se inteleaga ca acele acuze - multe dintre ele invocate si de catre Becali - sunt... adevarate! In rest, vorbe goale.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close