FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VOLUNTARI 2-2

Concluzia lui Reghecampf după semieșec: "Cei de la Voluntari nu ne-au surprins" :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 23:01

Steaua a făcut doar 2-2 cu FC Voluntari, iar la pauză Laurențiu Reghecampf a făcut două schimbări pentru a forța ofensiva. I-a scos pe Pintilii și De Amorim și i-a introdus pe Bălașa și Achim.

Tehnicianul Stelei a explicat motivul pentru care a decis să facă aceste înlocuiri și spune că De Amorim a ieșit ușor accidentat.

"Cele două schimbări le-am făcut din punct de vedere tactic. De Amorim nu a fost foarte activ. Are probleme la ambele unghii de la degetele mari ale picioarelor. Apoi l-am scos pe Pintilii pentru a rămâne într-un singur mijlocaș defensiv pentru a pune mai mult accent pe atac", a declarat Reghecampf la TV Dolce Sport.

Reghecampf a criticat voalat și arbitrajul lui Andrei Chivulete, deși în prealabil declarase că nu va vorbi nimic despre acest subiect.

"Nu vorbesc despre arbitraj, dar s-au întâmplat 3-4 faze ciudate la Cluj, apoi în această seară. Nu e normal să dai un asemenea penalty. Niță l-a atins pe piept, nu pe față. Cred că echipa a jucat foarte bine din punct de vedere fizic și tactic. Cei de la Voluntari nu ne-au surprins", a adăugat Reghecampf.

"Ne-a lipsit foarte mult și Alibec, era altceva să ai două soluții. Să-i am pe Alibec și Gnohere. Mă bucur că a reintrat și Tănase pentru că a făcut-o foarte bine" Laurențiu Reghecampf

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
alexpescaru
alexpescaru  •  13 Februarie 2017, 11:16

Concluzia lui Reghecampf după semieșec: "Cei de la Voluntari nu ne-au surprins" :) Nici pe noi ! Eu ma așteptăm chiar sa va bată...

676816162445517
Emanuel Tiharau  •  13 Februarie 2017, 09:54

Nu inteleg de ce ii mai puneti intrebari la conferinta;e un ***, iar prostia urla in el. Un monument de ignoranta, un papagal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

marius.bxl
marius.bxl  •  13 Februarie 2017, 07:22

Ratează Gigi tot anul asta pe mana necalificatului de reghe.mai bine ai plătește niște bani și scăpa de salahor decât sa pierzi 6 milioane

Vezi toate comentariile (9)
Comentează