FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

Concluzii aspre după FCSB - CFR 1-1: "Nu mi-a plăcut meciul! Dar mă așteptam la asta" » Dan Petrescu, taxat: "Nu-mi vine să cred cât s-a schimbat"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 20:06

Anghel Iordănescu, 67 de ani, a vorbit despre partida dintre FCSB și CFR Cluj, terminată la egalitate, 1-1. Știe de ce meciul a fost unul deloc spectaculos și a comentat ieșirile nervoase ale lui Dan Petrescu.

"Nu mi-a plăcut meciul. A fost o partidă închisă, urâtă, lipsită de spectacol. Dar mă aşteptam la aşa ceva. A fost un meci cu o miză uriaşă. A fost o presiune extraordinară, care a apăsat pe cei din teren şi de pe bancă.

Petrescu a făcut o treabă extraordinară la CFR. Într-un singur an i-a adus din nou în lupta pentru titlu. El a transformat echipa. CFR trebuie să fie mândră că a putut să aibă un astfel de antrenor.

În fotbalul românesc contează doar rezultatele. Patronii decid. Luaţi exemplul lui Edi Iordănescu. A format o echipă de la zero, iar patronul l-a dat afară. A rămas fără serviciu, dar mi s-a luat o presiune de pe suflet. Nu ştiu dacă va ajunge la CFR. Mi-aş dori să-şi găsească o echipă unde să poată face performanţă. El se fereşte de mine, nu-mi cere sfatul, îi este frică să nu-l dau de gol. Dar, în clipa de faţă, CFR-ul este o echipă diametral opusă faţă de filozofia sa. Petrescu vrea să ajungă rapid la poartă, nu-l interesează construcţia. Edi vrea cu totul altceva. Dar să nu mai fim supăraţi că nu vedem spectacol. Spectacolul este la teatru, operetă", a zis Anghel Iordănescu la TV Digi Sport.

...despre Dan Petrescu: "Nu-mi vine să cred cât s-a transformat. Pe teren era «câine», nu-i plăcea să piardă, se certa cu toată lumea. Dar era şi este un băiat de mare caracter şi un sufletist. Singurul lui defect este că nu acceptă niciodată înfrângerea".

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1932176527035141
Cristina Ciolomic  •  02 Mai 2018, 21:19

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close