FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 3-0

Concluziile lui Bratu după primul succes ca antrenor al lui Dinamo » De ce îl scosese inițial din echipă pe Torje + de ce i-a fost frică

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 22:57

Florin Bratu a vorbit după primul succes pe banca lui Dinamo. Tehnicianul a explicat de ce nu-l băgase inițial pe Torje în prima echipă și ce l-a mulțumit cel mai mult după victoria cu Gaz Metan, scor 3-0. 

"Sunt bucuros că echipa a avut poftă să joace, la finalizare. Sunt fericit că n-am primit gol. Sper să fie o descătușare. Avem nevoie de victorii, de rezultate. Așa creștem și noi ca echipă.

Nu-l băgasem pe Torje titular pentru că nu avusese o prestație bună la Craiova. Așa am gândit. Mă aștept atât la el, cât și la ceilalți, la mult mai multe. Poate oricum mai mult. El a fost luat ca să facă diferența.

Am stat cu gura pe toți jucătorii, nu doar pe Nistor. E bine că am fost o echipă preocupată să ducă mingea în fața porții, să înscriem. Mă bucur că a înscris Pesici.

Am văzut meciurile din play-out, iar echipele mi s-au părut blazate, e bine că n-am fost și noi tot așa. Sper ca fanii să vină lângă noi. Dar dacă nu vom fi uniți, va fi destul de greu. Dinamo are nevoie de fani", a zis Florin Bratu la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dora
dora  •  13 Martie 2018, 09:05

Bratu cred ca nu a vazut prima jumatate de ora cand ai lui parca nu aveau chef sa joace.

255601551624794
Mircea Raicu  •  13 Martie 2018, 06:04

Dănciulescu e foarte bun la gard cu galeria , e cel mai bun motivator al pch. ului.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează