FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Concluziile lui Contra după cantonamentul lui Dinamo: "Știu 8-9 titulari" » Detalii despre schimbul verii și alte mutări

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 22:43

Cosmin Contra a vorbit despre posibilul schimb dintre Dinamo și CFR prin care Dan Nistor ar urma să ajungă la ardeleni, iar "câinii" l-ar lua pe Filipe Nascimento.

"Dan Petrescu îl vrea pe Nistor, ei (n.n. CFR) au propus un schimb, acum să vedem care este şi dorinţa jucătorilor. Atât timp cât este jucătorul lui Dinamo, Nistor este aici. Dar Nascimento e un jucător pe care îl vrem, iar dacă ajungem la un asemenea schimb, avem de câştigat. Nu mai e nevoie de o pregătire specială, jucătorii lor sunt pregătiţi 100%.

Nu au venit toţi jucătorii de care avem nevoie, dar sper să arătăm bine şi în cupele europene. Ştiu că pretenţiile sunt mari şi că se aşteaptă foarte mult. Cert este că vrem să ne batem la primele locuri. În mare parte, eu ştiu cei 8-9 jucători care vor fi titulari la începutul campionatului.

Marici va începe titular în prima fază. Pentru că May e în urmă cu pregătirea. Vom vedea dacă vine și Albin, să vedem când ajunge. El acum se pregătește cu echipa a doua a clubului Veracruz. Vom mai transfera jucători. Să vedem ce putem lua, jucători care să ne poată ajuta", a spus Contra la TV Digi Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (20)
rinist
rinist  •  06 Iulie 2017, 12:05
Postat de Stefan Chiorpec pe 06 Iulie 2017, 10:21

Ha,ha,ha sustinatorii fcsb citesc articolele despre Dinamo si deja ii i- a cu frisoane cand aud de transferurile noastre!! Oricum ei sunt niste frustati si ignoranti si de aceea ataca cu vorbe jignitoare pe Dinamo!! Insa noi ne vedem de treaba si ii vom bate de fiecare data!!

*** :))) Sa te intorci cand inveti unde se pune cratima

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luker
luker  •  06 Iulie 2017, 11:39

Ce treaba are Marici cu May, astia sunt doi jucatori totali diferiti pe doua posturi diferite. Doar nu vrea sa joace cu marici la inchidere sau cu May fundas central?!?!?!?

saviola2_8
saviola2_8  •  06 Iulie 2017, 10:32

dinamo are un prim 11 competitiv, dupa parerea mea pornesc cu sansa a 3-a la titlu dupa steaua si cfr, se vor bate cu csu la locul 3, oricum va fi o lupta interesanta in 4, pe viitorul nu o includ.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează